lil
XXX.XXX.161.187
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s dromy na klouby ? Především s boswelii. Kůň už má artrózu. Viděli jste při užívání nějaké změny?
Alb
XXX.XXX.136.181
Také by mě zajímalo... případně u jakého jiného přípravku jsou účinky pozorovatelné... ?
Uživatel s deaktivovaným účtem
V zlom štádiu artózy ani po msm, ani po devile žiadna zmena. Ale ako prevencia u ostatných zdravých koní fajn, u jednej kobyly sa úplne stratili nálevky, cena je príjemná, takže prečo nie.
A čo sa artózy týka, pomohla už iba kyselina hyauloronová aplikovaná do kĺbu, ale aj to iba dočasne. Trochu to zlepšilo aj kutie-to ale konzultovali kováč a vet spoločne pri rtg. Píšem ale o koni, ktorý už permanentne kríva, mal už zdeformované kopyto a artrózu v dvoch kĺboch.
lil
XXX.XXX.161.187
Můj má taky artrozu v zadnich nohach. Kování jme zatím neprobírali, ale napadlo me to. Myslite ze kdyz to podavam, ze to aspon trochu zpomalí průběh nebo je to úplně zbytečné.
Klisnaklisna
XXX.XXX.42.151
Klidně mu to dejte, určitě nějaký účinek pro něj to mít bude. Jen si nesmíte říct, hurá koni je líp, jde se jezdit. To i přes přípravky, které do něj nasypete jeho kloubům nepomůže a jakmile pak přípravky vysadíte, zhrozíte se, že je to 3x horší..
Měla jsem boswelii i devil na koně s revma, k tomu měl ještě MSMko a pomáhalo to. Ono vždy záleží v jakém stavu kůň tu nemoc už má. Být Vámi sáhnu prvně po tom devil´s flex liquid. :).
Uživatel s deaktivovaným účtem
lil
napsal(a):
Můj má taky artrozu v zadnich nohach. Kování jme zatím neprobírali, ale napadlo me to. Myslite ze kdyz to podavam, ze to aspon trochu zpomalí průběh nebo je to úplně zbytečné.
Ťažko povedať, záleží od toho, akom je artróza kĺbe, ako veľmi sú chrupavky skostnatené, aké je využitie koňa, kondícia...
Ublížiť to neublíži, ale nakoľko to dokáže spomaliť sa asi nedá povedať.
lil
XXX.XXX.161.187
Sama nevím v jakém je to stádiu. Rtg se delalo cca pred 5 rokama. Uz bohuzel pozoruju deformaci zadnich noh ( začínají se obloukatět do "O").