Nevadí koním když jsou celý den a celou noc, celý měsíc venku?I v

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sanyy

3.1.2017 21:27
Sanyy

XXX.XXX.110.1

Nedělá jim to problém?

Neregistrovaný uživatel

3.1.2017 21:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Ne, nedělá.

farfar

3.1.2017 21:51
farfar

XXX.XXX.48.22

Jak píše coudas. Za předpokladu, že koně zvyklého na box nevyhodíte bez jakékoliv přípravy v lednu na 24/7 bez deky.

3.1.2017 22:04
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Koně v přírodě také nežijí vevnitř. Pokud mají vše co potřebují - objemné krmivo a dostatek vody a jsou v kondici, je to spíš naopak.

ztracena,atlantida

4.1.2017 08:09
ztracena,atlantida

XXX.XXX.252.37

Záleží kdy byl koník vyhozený ven. Já mám kobylku která od jara do zimi byla 24h venku bez deky a přístřešku. Po odkupu a převedení měla stodolu kam si mohla zalézat poté se v hnusném počasí začala dekovat a zavírat na noc. A ted je ve dne venku a v noci v boxu bez dekování. změnili jsme ustájení.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 08:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Zadavatelka se ptala, jestli jim to vadí, odpovídám nevadí. Podmínky, za jakých je tento chov možný provozovat jsou jiná kapitola.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 08:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

ztracena,atlantida napsal(a):
Záleží kdy byl koník vyhozený ven. Já mám kobylku která od jara do zimi byla 24h venku bez deky a přístřešku. Po odkupu a převedení měla stodolu kam si mohla zalézat poté se v hnusném počasí začala dekovat a zavírat na noc. A ted je ve dne venku a v noci v boxu bez dekování. změnili jsme ustájení.

Koně z boxového ustájení jsem "vyhodila" ven i v prosincovém mrazu, a taky přežil. Ale vše záleží na konkrétní situaci, že...

Sanyy

4.1.2017 12:53
Sanyy

XXX.XXX.110.1

Mám 2poniky od prázdnin jsou jen v ohradě bez přístřeší.

4.1.2017 13:09
sisi58

XXX.XXX.191.1

Sanyy napsal(a):
Mám 2poniky od prázdnin jsou jen v ohradě bez přístřeší.

Pokud koně nemají přístřešek, můžete dostat pokutu. Porušujete zákon.
Já bych své koně nenechala jen tak v ohradě, bez možnosti se schovat při nepřízni počasí. Když jsou stále venku.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 13:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Přístřešek by měli mít, ale kde není žalobce, není soudce. už jen z Vašeho svědomí by měli konci mít nějaké útočiště hlavně proti větru, tedy určitě závětří, někdy postačí stromy, keře. Ale přístřešek, pro dva poníky, to nemusí být hangár, by mít pro klid duše měli.

ztracena,atlantida

4.1.2017 16:39
ztracena,atlantida

XXX.XXX.252.37

sisi58 napsal(a):
Pokud koně nemají přístřešek, můžete dostat pokutu. Porušujete zákon.
Já bych své koně nenechala jen tak v ohradě, bez možnosti se schovat při nepřízni počasí. Když jsou stále venku.

Jo kdyby jste viděli z čeho šla moje kobyla slezli by vám vlasy. Výběh 20x20m ne-li méně bez trávy pouze na zemině a nebo blátě a bez přístřešku. Mimochodem na kopci v otevřené krajině tam když fučelo jako dnes tak na vás rostli rampouchy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík