Pomůžete najít Domov pro dva pony?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sanyy

3.1.2017 21:19
Sanyy

XXX.XXX.110.1

Pomůžete najít Domov pro dva pony?(moravskoslezský kraj).

farfar

3.1.2017 21:55
farfar

XXX.XXX.48.22

Chtělo by to více informací.

NellaAL

4.1.2017 22:17
NellaAL

XXX.XXX.180.35

Možná bych měla zájem o poničku, mám 4 koníky doma (ČT, ČT, A1/1 a shetty). Kvalitní pastevko - zastřešené krmiště se zpevněným povrchem, (vlastní seno uskladněné v hale), přístřešek s pevnou podlahou na zimu stlaný slámou, vyhřívaná hladinová napáječka, nejfrekventovanější prostory zpevněny štěrkem, rohožemi a pískem, tzv. koníci jsou i přes zimu v suchu, mají závětří a nestojí v bahně. Mimo to na zpevněnou část navazuje hektarová pastvina, kterou už koníci nerozdupají. Na léto pak máme dvouhektarovou pastvinu, ze všech stran krytá stromy, přístřešek, volný vstup do části potoka (upravené tak, aby bylo pro koně bezpečno) + cisterna s vodou. Koně jsou mým životem, a dělám maximum pro to, aby měli co nejkvalitnější zázemí a péči, v kterém budou spokojeni a šťastni.
Ponička by byla malou kamarádkou pro našeho tříletého shettyho, je to raubíř a ti velcí si s ním hrát nechtějí. Chodila by na procházky, povozila děti, jezdili by na ní jen malí jezdci pod mým dohledem.

Sanyy

5.1.2017 17:40
Sanyy

XXX.XXX.110.1

Dobrý den to jsou strašně super podmínky věřím že uvas se bude mít líp jak unas přestěhovali jsme se a nemáme totu dobré podmínky pro poníky byla bych strašně šťastná kdyby šla kvam a nebyla přes takovou zimu venku bez boxu a TD.. je mich ji strašně líto jak tam stojí v ohradě a mrznou bohužel teď nemůžeme udělat žádný přístřešek.

Sanyy

5.1.2017 17:45
Sanyy

XXX.XXX.110.1

NellaAL napsala byste mi prosím na email?

jaahudecka

6.1.2017 11:39
jaahudecka

XXX.XXX.2.216

Byla bych opatrna kamaradka si takhle vzala ponika, ktereho se udajne zbavovali kvuli fin.problemum a az po mesici zjistila ze ma kun zdrav.problemy

Platila operaci na klinice v Hermanaku

jen budte opatrni.

Sanyy

7.1.2017 07:19
Sanyy

XXX.XXX.110.1

Moji poníci jsou naprosto zdravý.. neprodavam pony nato abych se jich zbavovala nebo že bychom neměli peníze to vůbec... Chci jim na jít domov kde se budou mít dobře a budou mít nane víc času jak já nemám tolik času... Mám školu a nestíhám všechno najednou.. a je mi jich líto ;)..

Sanyy

7.1.2017 07:21
Sanyy

XXX.XXX.110.1

NellaAL napsal(a):
Možná bych měla zájem o poničku, mám 4 koníky doma (ČT, ČT, A1/1 a shetty). Kvalitní pastevko - zastřešené krmiště se zpevněným povrchem, (vlastní seno uskladněné v hale), přístřešek s pevnou podlahou na zimu stlaný slámou, vyhřívaná hladinová napáječka, nejfrekventovanější prostory zpevněny štěrkem, rohožemi a pískem, tzv. koníci jsou i přes zimu v suchu, mají závětří a nestojí v bahně. Mimo to na zpevněnou část navazuje hektarová pastvina, kterou už koníci nerozdupají. Na léto pak máme dvouhektarovou pastvinu, ze všech stran krytá stromy, přístřešek, volný vstup do části potoka (upravené tak, aby bylo pro koně bezpečno) + cisterna s vodou. Koně jsou mým životem, a dělám maximum pro to, aby měli co nejkvalitnější zázemí a péči, v kterém budou spokojeni a šťastni.
Ponička by byla malou kamarádkou pro našeho tříletého shettyho, je to raubíř a ti velcí si s ním hrát nechtějí. Chodila by na procházky, povozila děti, jezdili by na ní jen malí jezdci pod mým dohledem.

Prosím email?

Přidejte reakci

Přidat smajlík