Pronájem s převozem do vlastní stáje

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bekka

3.1.2017 20:08
Bekka

XXX.XXX.230.181

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s pronájmem při převozu do vlastního. Bude mi teď 15 let a u koní se pohybuji okolo 5-ti let. Ještě bych měla jednu otázku. Jak je to časově náročné, když si necháte někde ustájit koně. Je okolo toho hodně práce nebo se o to starají majitelé stáje? (nejde mi o to že mi vadí práce, jen abych věděla jak je to časově:) ).
Děkuji za rady :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2017 21:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den. Na to tu určitě nenajdete jednoznačnou odpověď.
Když se povznesu nad to, kdo by dával koně za takovýchto podmínek, tak:

vše závisí na tom, kolik máte peněz hlavně. A taky jak je postavená smlouva.
Pokud máte (rodiče) neomezené možnosti, tak můžete zaplatit ustájení, kde se Vám postarají se vším všudy a třeba Vám budou i koně trénovat a jezdit, když nebudete moct. Ale tam je taky otázka, jak je postavená smlouva, zda je majitel koně ochotný přistoupit na to, že na koni bude jezdit někdo jiný než Vy.
Pokud bude kůň v ustájení, kde budete chtít ušetřit, může se stát, že nebude ustajovatel ochotný ani dávat jádro, potažmo znám i 24/7, kde si majitelé krmí i senem na svoje náklady...

Takže si nejdřív rozmyslet, kolik toho jsem ochotná pro toho koně obětovat a podle toho se dál rozhodovat. Jak říkám - je to v první řadě o penězích, a pak o čase a domluvě s majitelem koně a ustajovatelem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík