Šturva
XXX.XXX.46.93
Dobrý den nabízím ustájení asi 15 km od Olomouce v Žerotíně, dobrá dostupnost MHD kousek od Litovle i Šternberku. Ustájení je vhodné pro jednoho hodného koníka bez větších sportovních ambicí k jednomu hodnému staršímu valachovi mame jeden obrovský celotravnatý výběh s velkým otevřeným boxem a druhou menší ohradu s 3 otevřenými boxy aby si kůň mohl chodit volně, menší travnatá jízdárna se skokovým materiálem a sedlovna kousek od nas je stáj s pískovou jízdárnou terény louky pole i les dá se dostat skoro všude jen spíše rovné. Vhodné jak pro mladšího koně tak i staršího. cena ustájení je 2000, - kdyby vás muj inzerát zaujal a nebo víte o někom komu by se líbil tak stačí napsat pod tenhle inzerát a zaslala bych fotografie.
Šturva
XXX.XXX.46.93
sisi58
napsal(a):
Koukněte
https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/2887970/hledam-ustajeni-pastevko-pro-stado-shetlandskych-pony/.
Díky, ale u nas by se ponici asi nedali mame ohradu 2 m vysoké na velké koně a s ponikama by to u nas bylo náročnější ale díky
Šturva
XXX.XXX.46.93
sisi58
napsal(a):
Jen nápad
V okolí by poníčky nikdo neubytoval?
Jooo jasny, asi nee moc stáji tady neznám.
Šturva
XXX.XXX.168.45
sisi58
napsal(a):
Nu což, zkusíme jinde.
Dobre ale na Bazosi někdo nabízel pastevni ustájení ke dvoum kobylám kousek od Olomouce tak třeba to.
Šturva
XXX.XXX.46.93
sisi58
napsal(a):
Vše bude prozkoumáno.
Ahaa tak to je Škoda vic už nevím.
Šturva
XXX.XXX.46.93
Aktuální stále ☺️.
Šturva
XXX.XXX.46.93
Aktuální.
Šturva
XXX.XXX.46.93
Altualní.
Šturva
XXX.XXX.46.93
Aktualni.
Šturva
XXX.XXX.46.93
Nová cena je 1000, - do jara.
Šturva
XXX.XXX.46.93
sisi58
napsal(a):
Než slevňovat, raději bych dala normální inzerát.
Ja inzeruji na vice stránkach bazoš fb a i sem sem to po upozorněni dala ale zatim se mi ozvala jen jedna pani co zatim koně nemá ale předběžné scháni ustájení a jelikož se mi situace na poslední chvili změnila tak dam ustájení jen za cenu krmeni při rychlém jednání hlavně mi nejde Oto vydělat na ustájení jen aby měl k sobě společníka. A psala jsem si s pani co inzeruje ustájení za 2300 a zatim se ji ozvalo jen par lidi za 2 měsíce tak snad kdyz bude cena nižší se někdo brzo ozve klidně i pro mladého koně nebo koníka v důchodu.
Šturva
XXX.XXX.26.21
Akt.1000, -.
Šturva
XXX.XXX.168.45
Akt.
Šturva
napsal(a):
Dobrý den nabízím ustájení asi 15 km od Olomouce v Žerotíně, dobrá dostupnost MHD kousek od Litovle i Šternberku. Ustájení je vhodné pro jednoho hodného koníka bez větších sportovních ambicí k jednomu hodnému staršímu valachovi mame jeden obrovský celotravnatý výběh s velkým otevřeným boxem a druhou menší ohradu s 3 otevřenými boxy aby si kůň mohl chodit volně, menší travnatá jízdárna se skokovým materiálem a sedlovna kousek od nas je stáj s pískovou jízdárnou terény louky pole i les dá se dostat skoro všude jen spíše rovné. Vhodné jak pro mladšího koně tak i staršího. cena ustájení je 2000, - kdyby vás muj inzerát zaujal a nebo víte o někom komu by se líbil tak stačí napsat pod tenhle inzerát a zaslala bych fotografie.
Dobrý den přeji. potřebovala bych ustájit svého 2 lehého hřebečka. Byla by u vás tato možnost? Hrozně to spěchá. Děkuji