Sari
XXX.XXX.234.34
Ahoj chtěla bych vyrazit na procházku s koněm na kterém jezdím, ale nevím jak bych ji mohla pro něj tak nějak vylepšit? a kam byste doporučili jít - radši do lesa
- nebo jen tak vedle silnice
- nebo louky, pastviny?
ještě bych chtěla dodat že trochu začínám s přirozenou komunikací tak se chci zeptat jestli ji z vás někdo dělá a kdyby ano tak jak začal?
PŘEDEM DÍK.
Sari
XXX.XXX.234.34
Sice nic moc ale stejně dík za názorh.
Sari
XXX.XXX.234.34
Má tam být názor a ještě chci jenom dodat že na procházku s koněm nejdu poprvé. Je sice pravda že minule jsem byla s kamarádkou ale to nemění na věci že koně si dokážu uhlídat.
Sari
napsal(a):
Ahoj chtěla bych vyrazit na procházku s koněm na kterém jezdím, ale nevím jak bych ji mohla pro něj tak nějak vylepšit? a kam byste doporučili jít - radši do lesa
- nebo jen tak vedle silnice
- nebo louky, pastviny?
ještě bych chtěla dodat že trochu začínám s přirozenou komunikací tak se chci zeptat jestli ji z vás někdo dělá a kdyby ano tak jak začal?
PŘEDEM DÍK.
Nejzajímavější pro koně je pasení.Jestli dojdete někam, kde je ještě tráva, tam se zapíchněte a popocházejte dle potřeb koně.To bych viděla jako jediné možné koňské vylepšení
Chcete li něco nacvičovat vy a nevíte jak, dělejte to radši někde v uzavřeném prostoru.Kůň by nemusel vaše snahy dobře chápat, tak aby vám třeba neutekl a něco se nestalo.
Sari
XXX.XXX.234.34
Byla jsem s ní na procházce.
Sari
XXX.XXX.234.34
A děkuju (koně) za radu je to zatím asi největší rada co jsem dostala Dík alespoň někdo pořádně pochopil s čím chci poradit.