Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

K.S.

23.11.2016 21:27
K.S.

XXX.XXX.124.254

Dobrý den,
rozhodla jsem, že když už pro mě Vánoce moc neznamenají, aspoň si udělám radost dobrým skutkem.. Chtěla bych zachránit, klidně i odkoupit poníka, který potřebuje pomoct.. Koukala jsem po internetu, ale kolikrát je náhoda blbec, a tak třeba někdo o nějakém víte..
Poník by byl hlavně jako společník pro mou kobylku a časem snad pro radost lidem.. Ráda bych s ním občas zašla do školky mezi lidi, do nemocnic a podobně (samozřejmě to je plán do daleké budoucnosti..)
I s kobylkou jsem si prošla peklem a vytáhla ji z nejhoršího, takže z toho nemám strach, jde jen o to, aby nebyl zlý a nevadil mu kontakt s lidmi..
Za každý nápad budu moc ráda..

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.11.2016 01:12

Záleží i na tom kolik můžete investovat času a peněz i zda máte podmínky na to, dát poňďu dohromady. např....https://zvirata.bazos.cz/inzerat/67942338/Prodam-kobylku-pony.php.

K.S.

24.11.2016 17:47
K.S.

XXX.XXX.124.254

Peněz mám omezeně, ale co je potřeba, to dám dohromady.. Čas koním věnuju mimo školu a práci všechen a s dáváním koní dohromady už i přes svůj věk mám zkušenosti díky mojí kobylce.. Děkuji, určitě se kouknu :).

24.11.2016 21:19
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

A co zachránit normálního zdravího by nebylo dobrý ?

25.11.2016 09:21

K.S. napsal(a):
Peněz mám omezeně, ale co je potřeba, to dám dohromady.. Čas koním věnuju mimo školu a práci všechen a s dáváním koní dohromady už i přes svůj věk mám zkušenosti díky mojí kobylce.. Děkuji, určitě se kouknu :).

Pokud byste si chtěla udělat představu, co obnáší mít koně, který se drbe, podívejte se na fcb stránky "mám koně muchaře", jsou veřejné, takže by měly být přístupné i pro ty, kdo nemají fcb profil. Pokud se člověk takovému koni věnuje, může žít plnohodnotný život a vypadat jako naprosto zdravý kůň.

K.S.

5.12.2016 17:37
K.S.

XXX.XXX.190.242

tony-jcb napsal(a):
A co zachránit normálního zdravího by nebylo dobrý ?

Dejte nabídku a nemám problém.. :) Nevidím důvod hned vyjíždět

Přidejte reakci

Přidat smajlík