Zápis klisny do PK ČT

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PG

19.11.2016 17:23
PG

XXX.XXX.211.62

Ahoj koňařky a koňáci. Stala jsem se majitelem kobylky A 1/1 a přemýšlím o připuštění. Chtěla bych ale koně do parkurů, takže bych chtěla kobylu nechat zapsat do PK ČT.
Zajímalo by mne, jak příšné je hodnocení (pozvala bych hodnotitele raději k nám). Kobyla je totiž nepojízdná z důvodu úrazu a taky zanedbání péče o kopyta předchozím majitelem. Jedná se ale záležitosti získané, nejsou to vrozené vady, které by se dědily. Je šance, že mi kobylu zapíšou, i když bude zrovna kulhat? Přijde mi to jako hloupost aby kulhajícího koně zapsali. Ale třeba ta šance je. Máte někdo zkušenost?
Děkuji.

Jana

19.11.2016 19:10
    Jana

XXX.XXX.48.22

Zapíšou ti jí, ale pravděpodobně za nížší bodové ohodnocení než kdyby nekulhala.
Zkus zavolat inspektorovi chovu pro Tvou oblast.

PG

19.11.2016 19:16
PG

XXX.XXX.211.62

Děkuji za reakci. Určitě inspektorovi zavolám. Jen jsem nechtěla být vyloženě za blbce kdybych ho přivedla ke kulhající kobyle a poslal mě s tím někam :). Kdyby byl jeho názor ovšem takový že kobylu připustit není dobré tak nepřipustím. Ještě máme do jara dost času, doufam že se v rekonvalescenci posuneme k lepšímu. Kdyby to pomohlo dala bych jí botičky, ale to by asi taky nepůsobilo moc dobře. Možná spíš nalepovací podkovy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík