Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Věrrrrra

17.11.2016 15:11
Věrrrrra

XXX.XXX.88.17

Chtěla by jsem se zeptat jakou dávku dávat 20ti měsíčnimu hříběti. ječmen, řepné řízky a pivovarské kvasnice. kolik čeho?

17.11.2016 19:22
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Plemeno a režim denní má jaký?

17.11.2016 19:22
koně

XXX.XXX.205.252

Takovému hříběti bych dávala trochu ovsa.
Pokud tedy není mimořádně podražené a mizerné.
Nepřetržitý přístup k senu, pohyb ve stádě.Samozřejmě solný či minerální liz.To bohatě stačí.

Věrrrrra

17.11.2016 22:48
Věrrrrra

XXX.XXX.88.17

Oves jí určitě dávat nebudu.. pro hříbě podle mě nevhodé..
seno má nonstop. plemeno klusák a zatím po ní nic nechci. takže chodíme na procházky a jinak žádná práce.

18.11.2016 09:18
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Věrrrrra napsal(a):
seno má nonstop. plemeno klusák a zatím po ní nic nechci. takže chodíme na procházky a jinak žádná práce.

Tak to sa ale veľmi mýliš, pretože ovos je z jadrových krmív pre kone najdiétnejší a najlepšie stráviteľný existujú samozrejme aj iné možnosti, ale tiež sme dakedy v žriebarni kŕmili mladým koňom non stop seno, prípadne pastvu keď bola a 2x denne trocha ovsa. Bolo to aj kvôli tomu, aby si žriebätá privikali na režim kŕmenia a na jadro (zažila som kone ktoré ako mladé jadro vôbec nedostávali a potom mali problém ho žrať a boli moc vyberavé).
Ak si ale nie si istá čo máš mladému dať ideálne kúp hotové granule pre žriebätá a kŕm tie. Doporučujem ale nižšie dávky ako uvádza výrobca, určite nekŕmiť zbytočne na kilá.

18.11.2016 14:30
Íháček

XXX.XXX.191.2

Věrrrrra napsal(a):

Oves je pro hribe daleko lepsi nez jecmen. Ja bych treba hribeti jecmen nedala. Chce to si nejdriv o tom neco zjistit a ne slepe verit blabolum ze oves udela z kone zabijaka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2016 17:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Věrrrrra napsal(a):

Pokiaľ má pastvu a seno, solný liz, nepotrebuje nič. Občas by som dala hrsť ovsa, aby ho poznala, prípadne nejakú minerálku. Granule pre žriebätá by som nekŕmila, obvykle majú úplne šialené zloženie a obrovské dávkovanie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík