chov7
XXX.XXX.2.216
Taky jsem po operaci zad a kycle a kolena, ale toho jednoho kone proste podrzim, chce to pro ty nase milacky proste chvilku protrpet.
Já mám kováře dobrého, ale další koně už nebere. Od loňského února, co jsem si ho sehnala na schváceného valach, mu v okolí přibylo 7 koní a už dal stopku.
Je to bezvadné, když se člověk nemusí s hebelkami přehadovat.
Kováře poslouchají. A je i mladý, tak, když Bůh dá, nám i dlouho vydrží.
Ale to neřeší původní otázku.
Kde sehnat do Jeseníku kováře, co si drží nohy sám.
Sisi, myslím, že by bylo jednodušší sehnat kováře, co si sám nedrží, a dát sousedovi stovku za výpomoc.
Vzpomínám, jak za mých mladých pubertálních let jezdíval jeden kovář se svým synem, kterého zaučoval do podkovářského řemesla. Nejen, že to bylo praktické a urostlý synek držel nohy, ale i se u toho na něj moc dobře koukalo :D.
Njn, já bych to tak taky udělala.
Jen jsem slíbila, že se poptám. Je tu jeden mladý kovář, který konečně dostavěl dům a zase začal dělat řemeslo, a mimochodem je na něj také pěkné pokoukání
Nejspíš to tak dopadne, že bude muset někoho "otravovat", aby ty nohy podržel.
Já bych to na jejím místě udělala hned i vzhledem k tomu, že nemá hluboko do kapsy.
chov7
napsal(a):
Taky jsem po operaci zad a kycle a kolena, ale toho jednoho kone proste podrzim, chce to pro ty nase milacky proste chvilku protrpet.
Promiňte mi, ale napsala jste dobrou krávovinku.
Já bych se taky poptala u sousedů, Z tohoto okolí znám jen jednoho, který si drží sám - ale to je "krvavá" metoda, takže toho silně nedoporučím. Nebo se poptat svého kováře, třeba má nějakého studentíka na praxi, který by s ním mohl jet a zároveň se přiučit. Nebylo by to poprvé, co bych to viděla
chov7
XXX.XXX.2.216
No tak je pravda, ze my z dostihoveho sportu jsme proste otrlejsi a musime vydrzet vic
Sherr
XXX.XXX.134.2
Zkusila bych Tomase Konečného. Drží koně sam, i chladase. :)Do Jeseníku jezdí.