Drezura stupně L - kolik platí jezdci za trénink?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mokla

11.9.2016 11:49
mokla

XXX.XXX.217.7

Ahoj,
nejsem znalec drezury, proto se ptám. Slyšela jsem o známé mé kamarádky, která to myslí s drezurou vážně. Kamarádka mi líčila, kolik času tomu věnuje atd. - a pak dodala, že platí skoro 25000 měsíčně (řekla za ustájení - víc nevěděla - ale já myslím, že v tom je jistě i trenér). To jsem si říkala, že je neuvěřitelná suma, to že musí být slečna absolutní špička a dost vyhrávat, aby se to vyplatilo... koukla jsem na internet a vidím, že jezdí stupeň L. To je jistě fajn (já bych nedala asi ani správně Z), ale fakt je to úměrné těm penězům?
Pokud je to normální cena, tak teda nemám šanci kdy co dokázat... ;).

11.9.2016 12:08
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Záleží kraj od kraje, co ma za trenera, ale tomu bych i verila (drazsi ustajeni, treninky, doprava na zavody, startovne)...

Ja mam kone prumerna staj - 3700 Kc, treninky 2800 Kc, zavody cca 4000 Kc, nejezdim vsude a vzdy + vydaje neco navic. Kdyz ma nekdo lixus staj, kde plati mesicne 10 tis.jen za ciste ustajeni, takto neni uplne mimo.

Samozrejme jde to i levneji, ale musi clovek umet vybirat mezi lidmi, se kterymi spolupracuje.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.9.2016 16:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak výkonnosť L nemusí znamenať strop, možno má mladého koňa, ktorý iba začína.
pokiaľ napríklad v ustajnení koňa aj trénujú, spolu s majiteľkou, tak možno majú také ceny.
Kone sú drahý koníček, čím vššie má jazdec ambície, tým viac tá sranda stojí. Na druhej strane, nad zaručenými informáciami typu kamarátka kamarátky, by som sa asi ani nepozastavovala.

Kondorus

12.9.2016 13:16
Kondorus

XXX.XXX.2.216

Kamarádka ma konika ustaveného za 8tis v Kolesach a je v tom ustajko a trénink

Kolesa mají skvěle zázemí...krásný areál a krásné okoli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík