Slaný, Louny - jezdecký výcvik

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2016 15:36
jezdeckyvycvik

XXX.XXX.213.24

Hledáme s kamarádkou možnost jezdeckého výcviku (pro dospělé) v okolí Slaného, případně Loun. Nejsme začátečníci, ale chtěly bychom se zdokonalit. Hledáme spíše individuální výcvik, kde nám vše vysvětlí. Nechceme jen dokolečka kroužit po jízdárně smajlík Za případné tipy děkujeme.

Neregistrovaný uživatel

24.8.2016 21:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208

Lounská jízdárna, i když tam kvalitu nevím. Židovice to už je kus za Lounama ale kvalitní koně i jezdci tam jsou jak na parkur tak i drezura na tom neni uplně nejhůř a co se týče westernu působí tam Hofmanová, můj šálek kávy to není ale dobrá rozhodně je.
U Slaného by měla být Kateřina Prušáková s menším jezdeckým oddílem s pár koňmi. Jinak nevím. Pak je tu ještě pár sportovních stájí ale jak jsou na tom s výcvikem tam to netuším.

Slaný

25.8.2016 16:50
Slaný

XXX.XXX.213.24

Přidávám se k diskuzi, také by mne zajímal kvalitní výcvik v okolí Slaného.
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2016 17:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já mám plno, přesto děkuji za zmínku smajlík.
Královice u Slaného má pony-školu. Možná už dělají i hodiny pro dospělé, zkuste se zeptat tam. Jinak ve Vinařicích je také jezdecká škola...víc nevím.

edwina

25.8.2016 20:14
edwina

XXX.XXX.40.41

Stáj BHD Třebichovice u Smečna, resp. Slaného nabízí výcvik jezdců: http://www.bhd.cz/sluzby/vycvik-jezdcu/. S lekcemi na poníkovi jsme byli spokojení, provozní poníci byli klidní a cvičitelky trpělivé a umí to s dětmi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík