Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hanulinka

15.8.2016 20:20
hanulinka

XXX.XXX.17.204

Z nejakeho ponika, ne?
no jo, no...
kdyz se to prodava z krav a z ovci, proc by ne z kone
je to stejne 4 nohy savec, jako ostatni

prodavaji se kuze z kocek, psu selem-tak to asi nekomu ani divne neprijde.

se divim, ze nedali inzerat do jezdectvi...jako..kuze z kone pro milovniky koni-muzete ho mit vsude s sebou
nebo tak neco.

15.8.2016 20:39
sisi58

XXX.XXX.191.1

Mě by ta kůže nepřišla tak blbá, kdyby na ní nezůstala ta hříva.
To se mi fakt ekluje

15.8.2016 22:47
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Mě to nechává naprosto klidnou, zvíře jako každé jiné...

16.8.2016 10:56
Oťásek

XXX.XXX.241.210

No, moc dekorativní to teda není, ale před postel, ... proč ne My byli kdysi na jednom "ranči", majitel nás vzal do klubovny a na zdi měl kůži z poníka i s ocasem, kopyty, mělo to i uši a hlavu... sedět pod tím na gauči se mi tehdy dost eklovalo a když nám ještě sdělil, že to byl jeho poník, nějak onemocněl, tak ho doma porazili a opekli, tak se mi zvedal kufr řádně...

Ale nic s tím nenaděláme a tomu zvířeti už je to po smrti stejně jedno. Jen si tak představte, že by tu byl silnější a inteligentnější predátor, než jsme mi a doma na zdech by měli kůži ze svých oblíbených lidí.../ no to je zase myšlenkovej pochod... /.

16.8.2016 13:48
lenacia

XXX.XXX.205.245

Vždyť existují třeba knihy vázané v lidské kůži. Ok, není to zrovna lidská kůže jako vcelku, ale přesto, existuje to.
Můj očitel fotografie ke mě jednou přišel a začal mi vyprávět, že má doma krásné pohodlné křeslo, a to křeslo má potažené koňskou kůží.

16.8.2016 19:01
sisi58

XXX.XXX.191.1

Mě nevadí kůže jako taková, jen mi na ní vadí ta hříva
Jednu chvíli se vozím na koníkovi a přidržuji se za hřívu a vzápětí mám tu samou hřívu na kůži/předložce u postele?

hanulinka

16.8.2016 20:13
hanulinka

XXX.XXX.17.204

Jednu chvili beha krasna ovecka po pastvine a vzapeti ji mame pod sedlem jako podlozku
kde je rozdil?

16.8.2016 21:00
sisi58

XXX.XXX.191.1

hanulinka napsal(a):
Jednu chvili beha krasna ovecka po pastvine a vzapeti ji mame pod sedlem jako podlozku
kde je rozdil?

Ovečka není můj parťák a i jinak mi ovečky moc k srdci nepřirostly.
Ale já nemám problém s kůží zvířat, mám problém s tou hřívou na té konkrétní kůži

Přidejte reakci

Přidat smajlík