lolipoop
XXX.XXX.133.240
Mám kulatého bezkohoutkového koníka a přemýšlím jaké sedlo na něj. V budoucnu bych chtěla nějakého lepšího Winteca, ale teď potřebuji něco tzv na dočasko než si pořídím lepší a kvalitnější sedlo.
U známé jsem viděla Daslo a líbí se mi, že má výměnné komory, tudíž bych jich mohla vyzkoušet více, aby mu sedlo padlo.
A tak přicházím s dotazem, co si o Daslu myslíte? Slyšela jsem kritiku např. na Norton a Star, ale co Daslo? Taky ničí koni záda atd? Měly bysme ho na rekreaci a během roku by koník dostal lepší sedlo :)
Předem děkuji za jakékoliv rady/poznámky apod ;).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Neviem ako daslo, ale trebars wintec na široké chrbty nesedí.
Já nevím, Baru. Asi jak na jakých. Mojí tinkeře WWide neseděl, ale zas jiné stolovitému hřbetu sedí velmi dobře.
Daslo bych nebrala už jen z toho důvodu, že je to opravdu šunt :( Zlaté "Star".
Hm, nám nesadla isabella,2000, ani 500. Wide sme nemali, ten by možno sadol. Ale stretla som sa s tým vo viacerých diskusiách, že tie wintec všeobecne na širší chrbát skôr nie.
Na tinkeru mám nakonec tu Isabell Werth a to je jediné sedlo, které jí jakštakš sedne. Věřím, že jediné sedící by bylo westernové, na tenhle sud. Ale to mě ani nehne
Ale ano, taky jsem se setkala s tím, že ani Wide často na rovný široký bezkohoutkový hřbet nesedí...