Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2016 16:02
Dep

XXX.XXX.37.60

Mám k prodeji kožené sedlo, starší, ale stále pěkné. Jenom ho nikdo nechce :-/.

Kolik by jste si za něj řekli ? Na jedné straně chybí nýtek. Jinak nese běžné známky použití.

14.7.2016 20:08
keira

XXX.XXX.106.7

2 z přiložených fotek jsou strašně maličké, takže na nich není nic vidět, a pokud máš u inzerátu uvedeno stejně malé množství informací jako tady, tak se nedivím, že nikdo nemá zájem. Pokud chceš posoudit inzerát, hoď odkaz.

14.7.2016 21:06
Dep

XXX.XXX.37.60

Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/61631896/Prodam-ceny-dohodou.php tu je odkaz. Fotky jsem stahovala z Bazoše, poněvadž jsem u sebe neměla foťák, proto jsou pidi.

14.7.2016 21:45
polárka.15

XXX.XXX.208.141

To je sedlo zn. Vogeltanz, zkusila bych cenu 5.000 Kč.

14.7.2016 22:10
keira

XXX.XXX.106.7

Sedlo bych namazala, lépe nafotila a hlavně lépe popsala - ať už jak se v něm jezdí nebo na jaký typ hřbetu sedí. A opravdu uvedla nějakou cenu, jako kupce mě dost odrazuje, když nevím, nakolik si lidé prodávaných věcí cení. Cenu bych dala dle toho, jak na prodej spěcháte, za kolik jste ho koupila a za kolik je obecně tato značka inzerována.

16.7.2016 20:50
Dep

XXX.XXX.37.60

Díky za reakce. Co je to za značku to netuším... Byla jsem natlačena rychle si koupit sedlo po koupi kobyly. Se slovy musíš si hned koupit sedlo, aby jsi mohla hned trénovat a určiě jí bude sedět...

Co na tom, že jí nesedělo a boleli ji záda, ne? to musí rozhejbat... Nechala mě blbost pozdravovat. Ještě bych si jednou nechala takového "odborníka" dotáhnout do chalupy..

Tak dám na Vaše rady, přefotím ho a lépe popíši. Právě když se ozvaly na inzerát tak se ptali na cenu, tu jsem uvedla za 4 500 Kč vč, pošty při platbě předem a už se neozvaly. Jestli jsem vypadala jako podvodník.. Je to možný, lidi jsou čím dál více opatrní.

16.7.2016 21:39
keira

XXX.XXX.106.7

Sedlo je hnědé, ošuntělé, vizuálně neatraktivní. Pravděpodobně se vám ozvali lidé, co si mysleli, že to bude nějaká indie max. za 1500 ;-)

A naopak lidé, co jsou ochotni zaplatit za sedlo alespoň trochu rozumnou cenu, odradily fotky, na kterých sedlo vypadalo jako noname zoufalost, s malým množstvím informací.

17.7.2016 12:14
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Dep napsal(a):
Díky za reakce. Co je to za značku to netuším... Byla jsem natlačena rychle si koupit sedlo po koupi kobyly. Se slovy musíš si hned koupit sedlo, aby jsi mohla hned trénovat a určiě jí bude sedět...

Co na tom, že jí nesedělo a boleli ji záda, ne? to musí rozhejbat... Nechala mě blbost pozdravovat. Ještě bych si jednou nechala takového "odborníka" dotáhnout do chalupy..

Tak dám na Vaše rady, přefotím ho a lépe popíši. Právě když se ozvaly na inzerát tak se ptali na cenu, tu jsem uvedla za 4 500 Kč vč, pošty při platbě předem a už se neozvaly. Jestli jsem vypadala jako podvodník.. Je to možný, lidi jsou čím dál více opatrní.

Já Vám ale napsala, co to je za značku, já to vím moc dobře

17.7.2016 13:05
Dep

XXX.XXX.37.60

polárka.15 napsal(a):
Já Vám ale napsala, co to je za značku, já to vím moc dobře

Dobře :) v tomto případě Vám děkuji . Taky se to lépe prodá než no name.

valasek007

17.7.2016 15:58
valasek007

XXX.XXX.2.216

Kamaradka takove shanela na vsestranost a sehnala take starsi za 5tis.

17.7.2016 19:30
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Dep napsal(a):
Dobře :) v tomto případě Vám děkuji . Taky se to lépe prodá než no name.

Měla ho kamarádka, seděla jsem v něm a opravdu pohodlné sedlo, průměrná kvalita, ale rozhodně nic špatného.

Přidejte reakci

Přidat smajlík