Třmeny Freejump Soft Up Pro

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Helios

10.7.2016 16:20
Helios

XXX.XXX.104.1

Měla bych dotaz na ty, kteří mají zkušenosti s těmito třmeny. Je možné na tyto třmeny použít normální třmenové řemeny? Všude k těmto třmenům nabízí rovnou i řemeny, ale to se obávám, že by mě finančně zrujnovalo Případně dají se koupit někde levněji? Myšleno třeba v nějakém obchodě v zahraničí. Předem moc děkuji.

Ojntvv

10.7.2016 19:30
Ojntvv

XXX.XXX.57.17

Urcite se da jezdit s normálními řemeny :) jezdim na jednom koni s originál a na druhem s klasickými a ty klasické se akorat vice pretaceji ale jinak je to jedno :).

Helios

10.7.2016 19:36
Helios

XXX.XXX.104.9

A tím přetáčením řemenů se Vám přetáčí i třmen?

Ojntvv

11.7.2016 08:35
Ojntvv

XXX.XXX.57.17

Pretaci... Ale většinou jsou spravne ;).

Kondorus

12.7.2016 12:15
Kondorus

XXX.XXX.2.216

Pokud vám jde o bezpečnost tak ve stáji spadla holcina a tyhle trmeny nepomohli a byla vrácena

Helios

12.7.2016 14:15
Helios

XXX.XXX.240.43

A jaké bezpečnostní třmeny byste doporučila? U kloubových také není jistota, že v případě pádu pustí nohu. Nyní mám klasické třmeny s gumičkou, gumičky se často ztrácí a celkově jsou třmeny nepohodlné. Z kloubových jsou jedině kvalitní Sprenger, ale z hlediska bezpečnosti na tom byly lépe ty freejumpy.

kelpie

10.12.2016 12:10
kelpie

XXX.XXX.19.26

Obnovuji diskuzi. Zajímaly by mě nejen zkušenosti a postřehy ale i rada které jsou lepší? Freejump Soft Up Pro nebo LITE New? Dříve byly ty LITE do 60 kg, ale ty new jsou prý bez omezení hmotnosti a navíc jsou o více jak 2,5 tisíce levnější. Prosím poraďte, ráda bych si udělala radost k Ježíšku a nerada bych později plakala nad špatným a drahým dárkem.

14.12.2016 10:16
Sabi A Happy

XXX.XXX.5.251

Ahojky.
Já si nedávno koupila třmeny Freejump a jsou super. Určitě když by sis chtěla ty FJ koupit, tak se vyplatí zainvestovat do tech FJ PRO, bo mají i železné hroty, ktere zaručují víc že ti to nebude klouzat atd.. ty FJ Lite mají jen ty malé hroty a obávám se že když bys třeba měla podrážku boty od mokrého písku nebo bahna nebo tak, tak ze ti to bude klouzat nebo že se časem osoupou :).

kelpie

15.12.2016 19:59
kelpie

XXX.XXX.19.26

Děkuji za odpověď. Jsem rozhodnutá pro ty softup (termoboty mám velikosti 40 a lite mají do 39), jen mě překvapilo, že to vnější rameno je pevné, čekala jsem ho měkčí. Nevíte jak je to tedy s bezpečností? Nemáte např odkaz na nějaké testy?

Přidejte reakci

Přidat smajlík