Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

malioren

8.6.2016 11:34
malioren

XXX.XXX.219.238

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda kobylka hnědka, dvouletá, má v srsti u hnědých pravidelně i bílé chloupky a je po hřebci, který vybělil (nevím bohužel v kolika letech) - myslíte, že ty bílé chloupky ukazují na to, že vyběluje? Jak to poznám, zda vybělá, či si barvu nechá, jsou ještě nějaké jiné známky, podle kterých bych to mohla poznat?
děkuji m.

malioren

10.6.2016 12:26
malioren

XXX.XXX.17.215

Třeba má někdo zkušenosti, mně to napadlo proto, protože jsem viděla takového ročka a pak šimlovatěl jako tříletý, tak mě to zajímá... děkuji.

5.7.2016 17:56
ukulemba

XXX.XXX.210.191

Též by mě zajímalo, jestli můj úň někdy vybělí..
Mám ho od jeho tří let, otec je bělouš a většina jeho potomků jsou šimlíci, ale nevím jestli některý vybělil uplně.
Můj byl krásně kovově šedý, když jsem ho koupila a první zimu skoro zčernal. Teď je rok od roku bělejší, na zimu vždycky zesvětlá hodně a z jara ty bílé chlupy shodí. Teď je mu 13 let, momentálně vypadá takto.
Dokonce se mu zas objevily zrzavé flíčky..

6.7.2016 19:07
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Kdysi naše Baletka se narodila hnědá.V roce byla už prokvetlá a od dvou let postupně vybělovala.Na zadku byla hodně tmavá, ale směrem do předu to přecházelo do světlé a krk už měla jako "pstružák!.
Její otec byl bělouš(Jury) a matka byla ryzka.

6.7.2016 19:08
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Kdysi naše Baletka se narodila hnědá.V roce byla už prokvetlá a od dvou let postupně vybělovala.Na zadku byla hodně tmavá, ale směrem do předu to přecházelo do světlé a krk už měla jako "pstružák".
Její otec byl bělouš(Jury) a matka byla ryzka.
Tím jsem chtěla říct, že nikdy nešla uplně do běla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík