Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sarahnoskova

4.6.2016 18:52
Sarahnoskova

XXX.XXX.202.213

Dobrý den, jezdím již několik let a už sem si řekla, že by to chtělo vlastního koně. Už jsem se byla na pár koníku podívat bohužel bez úspěchu, ale včera jsem byla u jedné paní co prodává nádherného valáška, který je úplně vyhovující. Naneštěstí paní majitelka nebyla moc otevřená a řekla mi pouze, že je koník zdravý a hodný, když jsem si šla koníka zkusit byl v kroku v pohodě ale potom jsem zjistila, že v klusu strouhá ve cvalu vůbec ne. Myslíte, že se dá strouhání nějak odstranit popřípadě alespoň nějak mírnit? Pokud dojde ke koupi chtěla bych s koníkem skákat nějaké překážky do 100 cm. Koník se mi velice líbí a také bych mu chtěla pomoct, protože podmínky u současné majitelky jsou příšerné, kůň je celý den pouze v bahnitém výběhu, má ochablé svaly a je trochu podvyživený, také se všeho bojí ale je mu 5 let a život má před sebou.

4.6.2016 19:02
katkaa1

XXX.XXX.91.43

Ak nie je pravideľne strúhaný tak dobrý kováč by mohol časom postoj trocha zlepšiť, ale u 5 ročného koňa by som si od toho už zázraky nesľubovala. Pred kúpou by som ho určite nechala prehliadnuť veterinárom a nechala urobiť RTG o to viac ak je kôň držaný v nevhodných podmienkach. Ak to "strúhanie" nie je hrozné tak bude možno len musieť nosiť chrániče a inak bude jazdecky normálne využiteľný.

Sarahnoskova

4.6.2016 19:22
Sarahnoskova

XXX.XXX.202.213

Dobře snad to nebude tak hrozné ale koník se mi strašně líbí a navíc je mi i líto myslíte, že bych mohla alespoň na paní majitelku někoho poslat za nepříznivé podmínky pro zvíře nebo dokonce až za týrání ?

Sarahnoskova

4.6.2016 19:22
Sarahnoskova

XXX.XXX.202.213

katkaa1 napsal(a):
Ak nie je pravideľne strúhaný tak dobrý kováč by mohol časom postoj trocha zlepšiť, ale u 5 ročného koňa by som si od toho už zázraky nesľubovala. Pred kúpou by som ho určite nechala prehliadnuť veterinárom a nechala urobiť RTG o to viac ak je kôň držaný v nevhodných podmienkach. Ak to "strúhanie" nie je hrozné tak bude možno len musieť nosiť chrániče a inak bude jazdecky normálne využiteľný.

Dobře snad to nebude tak hrozné ale koník se mi strašně líbí a navíc je mi i líto myslíte, že bych mohla alespoň na paní majitelku někoho poslat za nepříznivé podmínky pro zvíře nebo dokonce až za týrání ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík