AdiQ
XXX.XXX.23.136
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak opravit rozbitou ohlávku? Je rozbitá jen zapínací karabina, ohlávka byla jen jednou nošená a tudíž ji nechci vyhodit. Reklamaci by mi asi neuznali jelikož je docela špinavá. Tak jestli někdo nevíte nějaký fígl nebo někoho kdo by uměl opravit. :) Děkuju
Úplně běžná situace, pokud jste trošku zručný člověk urazit ten zbytek co tam zbyl po tý karabině do toho navlíknout obyč karabinu, teď to přítel dělal a u tuším říkal že tam pasujou vel.7, ta karabina je sice jiná a už to není tak hezké, ale účel to splní a navíc tahle karabina mi ještě nepovolila nikdy naproti těm origoš karabinám...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Já bych ohlávku vyprala na "jemné" v nějakém pytlíku (potah na malý polštář), po praní rychle osušila kovové součásti, aby nezrezly a odnesla (odeslala) k reklamaci... taky se mi zrovna asi po 14 dnech používání rozdělal kroužek na spodu ohlávky, na přichycení vodítka... nechápu, co teď vyráběj za šunty Prostě mi přišlo zbytečný, kupovat pro provozáka-poníka ohlávku za 700 Kč. Tak jsem koupila levnější, v akci, a to jsem si teda zase naběhla :( to ještě zlatá karabina - ta se dá vyměnit...