Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AdiQ

12.5.2016 17:38
AdiQ

XXX.XXX.23.136

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak opravit rozbitou ohlávku? Je rozbitá jen zapínací karabina, ohlávka byla jen jednou nošená a tudíž ji nechci vyhodit. Reklamaci by mi asi neuznali jelikož je docela špinavá. Tak jestli někdo nevíte nějaký fígl nebo někoho kdo by uměl opravit. :) Děkuju

12.5.2016 17:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

V kovomatu( železářství; prodejně pro kutily) koupit karabinu a tu s ohlávkou odnést do opravny obuvi.
Tam to zkompletují a Vy to převezmete a zaplatíte.

12.5.2016 19:13
vattunka

XXX.XXX.129.153

Úplně běžná situace, pokud jste trošku zručný člověk urazit ten zbytek co tam zbyl po tý karabině do toho navlíknout obyč karabinu, teď to přítel dělal a u tuším říkal že tam pasujou vel.7, ta karabina je sice jiná a už to není tak hezké, ale účel to splní a navíc tahle karabina mi ještě nepovolila nikdy naproti těm origoš karabinám...

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.5.2016 22:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych ohlávku vyprala na "jemné" v nějakém pytlíku (potah na malý polštář), po praní rychle osušila kovové součásti, aby nezrezly a odnesla (odeslala) k reklamaci... taky se mi zrovna asi po 14 dnech používání rozdělal kroužek na spodu ohlávky, na přichycení vodítka... nechápu, co teď vyráběj za šunty Prostě mi přišlo zbytečný, kupovat pro provozáka-poníka ohlávku za 700 Kč. Tak jsem koupila levnější, v akci, a to jsem si teda zase naběhla :( to ještě zlatá karabina - ta se dá vyměnit...

12.5.2016 22:21
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Já bych to neposílala, stejně si myslím, že by ani reklamaci nevzali Normálně rozbiju zbytek karabiny a místo ní koupím v železářství novou karabinu - viz jak psala vattunka,

Přidejte reakci

Přidat smajlík