Zdravicko mam dotaz. Nevite nekdo zda je v moznosti a schopnosti sedlare na sedle rozsirit paterni kanal? Dostalo se ke me uzasne sedylko ktere ma z nepochopitelnych pricin zuzujici se paterni kanal do opravu titernych rozmeru a me by zajimalo jestli by se to dalo nejakym zpusobem rozsirit nebo je to jiz nevratny stav. Dekuji.
Lady Celtic
napsal(a):
Zdravicko mam dotaz. Nevite nekdo zda je v moznosti a schopnosti sedlare na sedle rozsirit paterni kanal? Dostalo se ke me uzasne sedylko ktere ma z nepochopitelnych pricin zuzujici se paterni kanal do opravu titernych rozmeru a me by zajimalo jestli by se to dalo nejakym zpusobem rozsirit nebo je to jiz nevratny stav. Dekuji.
Jaké je to sedlo, na jak stavěného koně.Sedla nemají zužující se páteřní kanál z nepochopitelných příčin.
gitule vrtule
napsal(a):
Jaké je to sedlo, na jak stavěného koně.Sedla nemají zužující se páteřní kanál z nepochopitelných příčin.
Ale jo, mají
Ta příčina nejspíš je, že dříve si sedláři od mnoha značek mysleli, že je to správně. Zužují se stará sedla od Hauzra, Kieffera, Zbořila, snad i hodně starý Kentauři... Z nových sedel žádná.
Mně to přešil sedlář Libich za 1800 i s kompletním přecpáním a přetvarováním polštářů. Hodnotím to jako dobrou investici, z tvrdých kulatých nepohodlných starých polštářů mi vyrobil krásně měkké moderní ploché
Tak je to Kentaur Hanulay III...ty starsi sedla to maji temer vsechny i muj redchozi stubben to tak mel ale teda ne az v takove mire tohle je docela extremni zuzeni v zadni casti stezi na dva prsty...Jestli na tom nekdo predtim jezdil tak chudak kun...Nicmene dekuju za pozbudive slova jsem rada ze s tim neco delat jde