Rozšíření páteřního kanálu

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2016 09:05
Lady Celtic

XXX.XXX.133.29

Zdravicko mam dotaz. Nevite nekdo zda je v moznosti a schopnosti sedlare na sedle rozsirit paterni kanal? Dostalo se ke me uzasne sedylko ktere ma z nepochopitelnych pricin zuzujici se paterni kanal do opravu titernych rozmeru a me by zajimalo jestli by se to dalo nejakym zpusobem rozsirit nebo je to jiz nevratny stav. Dekuji.

23.4.2016 13:22
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Lady Celtic napsal(a):
Zdravicko mam dotaz. Nevite nekdo zda je v moznosti a schopnosti sedlare na sedle rozsirit paterni kanal? Dostalo se ke me uzasne sedylko ktere ma z nepochopitelnych pricin zuzujici se paterni kanal do opravu titernych rozmeru a me by zajimalo jestli by se to dalo nejakym zpusobem rozsirit nebo je to jiz nevratny stav. Dekuji.

Jaké je to sedlo, na jak stavěného koně.Sedla nemají zužující se páteřní kanál z nepochopitelných příčin.

23.4.2016 13:33
keira

XXX.XXX.106.7

gitule vrtule napsal(a):
Jaké je to sedlo, na jak stavěného koně.Sedla nemají zužující se páteřní kanál z nepochopitelných příčin.

Ale jo, mají smajlík Ta příčina nejspíš je, že dříve si sedláři od mnoha značek mysleli, že je to správně. Zužují se stará sedla od Hauzra, Kieffera, Zbořila, snad i hodně starý Kentauři... Z nových sedel žádná.
Mně to přešil sedlář Libich za 1800 i s kompletním přecpáním a přetvarováním polštářů. Hodnotím to jako dobrou investici, z tvrdých kulatých nepohodlných starých polštářů mi vyrobil krásně měkké moderní ploché smajlík

23.4.2016 19:41
Lady Celtic

XXX.XXX.149.212

Tak je to Kentaur Hanulay III...ty starsi sedla to maji temer vsechny i muj redchozi stubben to tak mel ale teda ne az v takove mire tohle je docela extremni zuzeni v zadni casti stezi na dva prsty...Jestli na tom nekdo predtim jezdil tak chudak kun...Nicmene dekuju za pozbudive slova jsem rada ze s tim neco delat jde smajlík

21.8.2016 08:07
keira

XXX.XXX.106.7

Nechávali jste ještě někdo rozšířit kanál? Za kolik vám to jaký sedlář udělal?

Přidejte reakci

Přidat smajlík