Sedlo z buvolí kůže nebo syntetiky?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ll

10.4.2016 19:35
ll

XXX.XXX.161.187

Je lepší sedlo z buvolí kůže nebo syntetiky?

10.4.2016 19:47
sisi58

XXX.XXX.191.1

Kůže je lepší, víc vydrží a i starší kožené sedlo vypadá lépe než nové syntetické.
A zadnice se vám v koženém nezapaří

10.4.2016 20:50
kallisto

XXX.XXX.135.38

No nez smejd typu Beauty nebo Star ci co tak to radši tu syntetiku, pokud se bavime aspoň o wintecu.

10.4.2016 21:04
sisi58

XXX.XXX.191.1

Pokud budu kupovat sedlo, v první řadě bude pasovat koni, pak mě a pak budu řešit materiál.
Ale pokud si mám vybrat mezi dvěma sedly, co pasují mě i koni a jedno je z kůže, volím toto.

10.4.2016 21:42
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Já jsem rozhodně pro kůži-nejlépe hovězinu, odolnost a kvalita mluví sama za sebe a moje zadnice a kobyly záda taky.ono je důležitý, jaký sedlo to má být a jak často využívané.Protože buvolí kůže i syntetika jsou různě kvalitní a odolné.Tudíž je třeba si položit otázku, jaká náročnost pro sedlo bude, čím více bude využívané, tím lepší kvalita by měla být.Kvalitní sedla za víc peněz vydrží mnohem déle, než sedla nekvalitní při častém používání, která stojí za kulový a o napasování na koně apod.nemluvím radši.Za mě jedině kůže prostě.To SISI58-většinou tu lidi řeší nejdřív peníze, pak kvalitu a nakonec to, zda koni sedí sedlo.Prostě nemyslí a jedou z druhý strany a pak přijdou další příspěvky typu-sedí mu to sedlo podle fotky?Proč má suché fleky pod sedlem?Ale na to se zadavatelka neptala :-D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík