Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2016 11:54
bara 27

XXX.XXX.235.193

Potřebovala bych prosím radu co se týče sedla pořídila jsem jsi kobylku a dostala k ní sedlo ale bohužel mě nevyhovuje..dříve jsem jezdila u jedné paní na kobylce která měla sedlo drezurni kentauer bocnice a sed byl ze semise byla jsem naprosto spokojena bohužel ale nevím typ sedla a nikde jsem ho nevidela paní sedlo koupila zruba pred 10 lety..teď bych potrebovala radu jaké jiné sedlo by bylo pro nás vhodné kobylka je hucul křížena s arabem..já jsem velmi drobné postavy mám tak 48 kilo a výška 165 mám delší nohy než tělo bohužel nesnesu mít sedlo široké myslím po strany. Děkuju za vaše rady a zkušenosti..

9.4.2016 14:32
svatka

XXX.XXX.70.17

Chce to hledat podle dvou kritérií: šířka a tvar hřbetu koně (což určuje potřebné číslo komory a tvar polštářů) a délka stehenní kosti (na té záleží více než na výšce nebo velikosti zadku pro správnou velikost posedlí).
Sedlo se "semišovým" posedlím a opěrkami prodává kamarádka, nechala si ho poslat z Anglie, ale je jí malé ( http://zvirata.bazos.cz/inzerat/59544755/Vsestranne-sedlo-britske-znacky-Ryder-1753.php ). Ale jestli by bylo vhodné pro vás nevím, jen velmi slepě odhaduji (huculoarabové mívají kulatý hřbet a trojku i větší komoru celkem často).

Přidejte reakci

Přidat smajlík