ff12345
XXX.XXX.172.226
Prosím o radu. Jaký je vlastně rozdíl mezi gelovkou a beránkem? Nepotřebuji vycpat velké sedlo, jde mi o tlumení nárazů na citlivá záda a nevím co koupit.
ff12345
XXX.XXX.172.226
Děkuji. Má někdo zkušenost s těmi od Acavallo? Je jich teď všude plno a nejsou drahé, ale v reálu jsem je ještě neviděla, tak nevím, jestli za něco stojí
http://m.equiservis.cz/vybaveni-pro-kone/podsedlove-tlumici-decky/gelove-tlumici-decky-pod-sedlo/decka-tlumici-gelova-acavallo-anatomicka.html.
Mám ráda tuhle, je měkká, dobře se přicucne k sedlu a není moc silná. Ale i tak to sedlo poměrně znatelně zvedne, nám by bez ní sedlo bylo široké, s ní je akorát. Takže pod dobře sedící sedlo se vám asi žádná takováhle přivycpávka nevejde, aniž by to přestalo sedět.
Prostě na tlustou ponožku musíte mít v botě místo. Tak to važte.
http://www.equiservis.cz/vybaveni-pro-kone/podsedlove-tlumici-decky/decka-tlumici-gelova-acavallo-anatomicka.html?force_sid=5914bfa907fdb5f570d246cdaaf85b66.
Jak jsem psala, myslím, že je dobrá. Je to trošku opruz při sedlání, pokaždé dát a srovnat normální podsedlovku, na to gelovku, vycentrovat, položit sedlo, vycentrovat, přichytit sedlo k podsedlovce pásky, zkontrolovat, že se nikde vespod nic nenakrabatilo (a ono zpravidla nakrabatilo), ... ale mam z toho dobrý pocit, oproti jiným gelovkám i Thinline (která na mě od pohledu působí jen jak předraženej kus vysřižené karimatky) je krásně měkká a vypadá, že i chvíli vydrží.
Kůň nic neříká a podle fyzio má záda v pořádku, tak asi neškodí ;-).
ff12345
XXX.XXX.172.226
keira
napsal(a):
Jak jsem psala, myslím, že je dobrá. Je to trošku opruz při sedlání, pokaždé dát a srovnat normální podsedlovku, na to gelovku, vycentrovat, položit sedlo, vycentrovat, přichytit sedlo k podsedlovce pásky, zkontrolovat, že se nikde vespod nic nenakrabatilo (a ono zpravidla nakrabatilo), ... ale mam z toho dobrý pocit, oproti jiným gelovkám i Thinline (která na mě od pohledu působí jen jak předraženej kus vysřižené karimatky) je krásně měkká a vypadá, že i chvíli vydrží.
Kůň nic neříká a podle fyzio má záda v pořádku, tak asi neškodí ;-).
Děkuju za recenzi, asi ji tedy vyzkouším :).