Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dogmat

29.3.2016 13:23
Dogmat

XXX.XXX.168.5

Ahoj všem,

chtěla jsem se zeptat, kobylku jsem měla ustájenou na noc v boxe, nicméně musím změnit ustájení a kobylka bude ustájená pastevně 24/7. Mám ji dát deku nebo myslíte, že už je teplo? Nechci, aby se "rozmazlila", ale zase nechci, aby onemocněla.

Jedná se o A1/1. Předem díky za rady. smajlík

29.3.2016 13:29
mgtka

XXX.XXX.22.86

Omezila bych jen na pláštěnku, kdyby mělo být hnusně.

29.3.2016 13:30
keira

XXX.XXX.132.244

Záleží, zdali doteď byla nějak dekována, jak měla teplou stáj přes noc a jaký je na pastvině, kam jde, přístřešek. Taky je otázkou, jestli se do něj vůbec dostane, když bude ve stádě nová.

Je možnost, aby dostávala deku jen na noc?

ff12345

29.3.2016 13:35
ff12345

XXX.XXX.179.169

Máte přístřešek a seno na noc? Já jsem koně přestěhovala na 24/7 v únoru. Stále je nejtlustší a nejchlupatější z celé stáje.

Dogmat

29.3.2016 14:24
Dogmat

XXX.XXX.168.5

První týden mít přístřešek nebude, jelikož musí být vedle v ohradě, než se seznámí s prostředím... Seno na noc bude. Nedovedu odhadnout, jak moc jí bylo teplo ve stáji, byli to ohromné stáje, kde se to asi nedalo moc zadýchat a vytápěné nebyli. Kobylka ale nemá vůbec zimní srst, takže bych to viděla asi na tu deku...

29.3.2016 15:11
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Dogmat napsal(a):
První týden mít přístřešek nebude, jelikož musí být vedle v ohradě, než se seznámí s prostředím... Seno na noc bude. Nedovedu odhadnout, jak moc jí bylo teplo ve stáji, byli to ohromné stáje, kde se to asi nedalo moc zadýchat a vytápěné nebyli. Kobylka ale nemá vůbec zimní srst, takže bych to viděla asi na tu deku...

Ja by som to riešila nejakou nezateplenou nepremokavou pláštenkou a dávala by som jej ju iba ak by hlásili zlé počasie (dážď - vietor). Myslím, že už nehlásia ani nočné mrazy tak by to mala zvládnuť aj bez stáleho dekovania ak bude mať dostatok sena.

Přidejte reakci

Přidat smajlík