Ahoj pred 3 týdny jsem si koupila koníka ma 12 je narozen 21.3.2004 v pondeli jsem s ni "slavaila„. No ale spět k veci koník žil necelých 12 let v stáji kde se i narodil a tam byl totální zlatíčko a vůbec nevykopaval a teď jak jsme ho převezli so jiné stáje což bylo pred 1 měsícem tak mi ze zacatku cice neposlouchala a teď se to stále více zhoršuje jak jsem se uz zmínila nikdy nevykopavala ale teď?
Kiki a Samanta
napsal(a):
Ahoj pred 3 týdny jsem si koupila koníka ma 12 je narozen 21.3.2004 v pondeli jsem s ni "slavaila„. No ale spět k veci koník žil necelých 12 let v stáji kde se i narodil a tam byl totální zlatíčko a vůbec nevykopaval a teď jak jsme ho převezli so jiné stáje což bylo pred 1 měsícem tak mi ze zacatku cice neposlouchala a teď se to stále více zhoršuje jak jsem se uz zmínila nikdy nevykopavala ale teď?
Zkuste upřesnit údaje.
Píšete, že před měsícem jste koně převezli do nové stáje.Předtím, že vy jste dotyčného koně koupila před 3mi týdny.
Takže někdo přivezl koně a vy jste si ho(jí) po týdnu koupila?
Ze začátku neposlouchala, zkuste popsat jak se to projevovalo? Nechtěla ustoupit, nechtěla se nechat vodit, nasedlat?
Nevykopávala znamená co? Kope po každém, kdo je poblíž, tzn. po koních, po lidech, kdykoli? Nebo jen pod sedlem?