Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mess

17.3.2016 10:17
Mess

XXX.XXX.49.205

Ahojky, mám starší kobylku, ve skvělé kondici, v mládí byla úspěšná, původ více než pěkný. Rozhodla jsem se ji připustit. Poslední hříbě měla v roce 2014, což mi připadá akorát. Hřebce vybraného mám, kvůli vzdálenosti volím inseminaci. Ale vždy jsem měla valachy a tak s připuštěním nemám pražádné zkušenosti a prosím vás, zkušené a chovu znalé o radu smajlík
Děkuji moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2016 10:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Najlepšie urobíte, keď sa skontaktujete s veterinárom(alebo inseminačným technikom), ktorý vám kobylu bude inseminovať, určite vám presne povie, ako sa bude postupovať, aké vyšetrenia treba spraviť pred pripustením, atď.

17.3.2016 11:11
polárka.15

XXX.XXX.224.36

Starší kobylka - to znamená co?

Nejlépe se spojit s inseminátorem ve Vašem okolí, ten vše zařídí vč. spermatu, vyšetření,...

17.3.2016 12:51
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

polárka.15 napsal(a):
Starší kobylka - to znamená co?

Nejlépe se spojit s inseminátorem ve Vašem okolí, ten vše zařídí vč. spermatu, vyšetření,...

Souhlasím s polárkou, nechat kobylu také zkontrolovat před inseminací veterinářem.Takže obvolat veterináře přes koně znalého a inseminátora.

17.3.2016 13:00
polárka.15

XXX.XXX.224.36

My máme výhodu, že náš když to tak řeknu "okresní inseminátor" je sám doktor, takže vše dělá sám, včetně vyšetření, sehnání spermatu, aplikace, atd. atd.

Chtěla jsem letos taky připouštět, ale nechám to na příští rok, letos ještě bude makat na závodech

Přidejte reakci

Přidat smajlík