Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

vanulinka

6.3.2016 21:20
vanulinka

XXX.XXX.198.119

Zdravím, krmí někdo tímto krmivem? Jak jste s nim spokojeni? Mícháte v kombimaci s něčím - čím?

Sháním levnější komerční krmivo pro koně v rekreační zátěži, Sehnoutek mi byl doporučen od známých, proto mě zajímají další názory. Děkuji.

ivetkkana

7.3.2016 07:15
ivetkkana

XXX.XXX.143.160

Každé krmivo má svá pro i pro i proti. I krmiva horší kvality např. od Energysu některým koním naprosto vyhovují. Nejlepší je koupit pytel a vyzkoušet. Jestli ke konkrétním granulým přidávat nějakou další komponentu záleží na složení těch granulí. Pokud máš koně do sportu a dáváš mu granule bez ovsa, je dost pravděpodobné že mu bude chybět energie a ten oves tam budeš muset přidat.
Sehnoutka má více druhů granuůlí a nepíšeš jaký jsi vybrala a jkou zátěž má kůň i další aspekty. Těžko radit na takovýto dotaz.

ivetkkana

7.3.2016 07:17
ivetkkana

XXX.XXX.143.160

Pardon, píšeš že stnadart, nedočetla jsem název příspěvku, i tak těžko radit komponenty k přidání do této směsi smajlík

vanulink

7.3.2016 09:01
vanulink

XXX.XXX.41.2

Jedná se o Sehnoutek standart a koník je v rekreační zátěži - tj. vyjížďky cca 2x do týdne, semtam práce na lonži či lehká práce na jízdárně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík