Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Amaja

16.2.2016 18:30
Amaja

XXX.XXX.228.143

Zajímalo by mě jestli je tu někdo, kdo musel nechtene prodat koně kvůli finančním důvodům? Nedávno jsem prodala svého partaka s kterým jsem trávila všechen svůj volný čas dokud jsem ho měla. Nevím jak mám vyplnit tu prázdnotu a zda to byl dobrý nápad ho prodat... smajlík Byla bych rada, kdyby jste mi popsali podobně situace ať vím že v tom nejsem sama..moc lidí me vůbec nerozumí jelikož jsou to nekonaci a nechápou jaké to je ztratit koně, kterého máte jako kamaráda.

17.2.2016 11:26
serafima

XXX.XXX.251.110

Veľké prekvapenie- veľa koniarov to tiež nepochopí :) Ja hej. Síce sa mi stalo, že som musela predať svojho koňa ale nebol to ešte môj parťák, boli sme spolu krátko aby sme si vytvorili medzi sebou vzťah. Teraz mám moju lásku chlpatú a vzťah tam už je, je to môj parťák na cesty, priateľ keď ostatný chýbajú s ktorým sa rozprávam, ktorého objímem. Už viackrát od kedy sme spolu mi hrozili myšlienky na predaj z rôznych vážnych dôvodov ale stále všetko prekonám našťastie. Už som aj povedala že keď bude hroziť že sa musím odsťahovať ona ide so mnou aj keby som tam na nej mala prísť. Ale ak si predstavím že by som sa do tejto situácie dostala tak najviac asi pomôže nejaká práca- nejaký koníček (dieťa napríklad :D ).

17.2.2016 14:59
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Stalo sa mi to ako násťročnej kedy som to nijako nemohla ovplyvniť lebo kôň bol susedov ale mala som ho ako vlastného celých 5 rokov. Ešte k tomu ho predali ďaleko a už som ho odvtedy nikdy nevidela ani o ňom nemala žiadne info. Zobrali ho zo dňa na deň, proste som prišla do stajne za ním ako každý deň a on tam nebol.. dodnes si pamätám (a je to už asi 15 rokov) na ten pocit zúfalstva a dlhý týždenný protestný plač pubertiačky, ktorý aj tak nikoho nezaujímal Ak by som sa dostala teraz do situácie, že naozaj musím koňa predať tak by som sa mu určite snažila nájsť taký domov kde by som ho mohla chodiť aspoň navštevovať aby som vedela ako sa má a keby sa mal dobre tak by som sa tým utešovala a našla si nejakú inú zábavku (behanie, fitko.. niečo čo by ma bavilo). Alebo si kúpila aspoň psa ak by to bolo možné lebo ja bez zvieratka fungovať neviem :)
Serafimkyn nápad s dieťaťom tiež nie je zlý, ale s tý psom by to bolo o čosi jednoduchšie

Přidejte reakci

Přidat smajlík