Anonym0001
XXX.XXX.171.253
S manželem jsme si zakoupili menší statek a chtěli bychom si tam nechat postavil dřevěnou jezdeckou halo o rozměrech asi 20x50 m. Bohužel vůbec nemáme představu, kolik by tak mohla takováto hala stát. A tak jsem se chtěla zeptat, zda by mi někdo nemohl udělí nějakou orientační částku, s jakou máme asi počítat, děkuji moc :).
Klasicka kvalitni dřevěná hala od výrobce takovýchto rozměrů i nekolik milionu. Pekna hala co jsem videla kdysi v jedne staji a zeptala se na cenu tak mi rekli 7 milionů. Vedle stal senik, uplne pouzitelny jako hala ale byla to levnejsi konstrukce od pohledu a ten byl pry za 4.
Nas stala mala plachtova hala cca 20 na 30 z tusim ze to byl dural ci co uz si nepamatuju skoro milion.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Doporučuji zkusit napsat výrobcům své požadavky, cena se také odvíjí od místa stavby (sněhová zátěž, atd.), alespoň budete mít větší přehled a možnost výběru. My jsme chtěli na jaře začít stavět halu 20x30m a ceny výrobců se vcelku liší.
Jen pro představu přibližné ceny haly v různém provedení, bez terénních úprav,4x okno,1x velká vrata,1x vstupní dveře:
- montovaná hala s plachtou: 900 tis
- dřevěná hala: 6 mil.
- zděná hala: 10,8 mil. (prodražilo se kvůli železné konstrukci, která byla sama o sobě za 2 mil.)
Váš rozměr bude ještě větší darda, ale opravdu doporučuji nechat si to ocenit individuálně.