Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2015 19:05
Píduška

XXX.XXX.28.201

Dobrý den chtěla jsem se ještě zeptat jaké je podle vás nejlepší plemeno pro dospělého začátečníka ?

20.12.2015 19:07
kallisto

XXX.XXX.135.38

Plemeno neplemeno, důležitý je charakter a temperament koně a dobrý trenér či dozor...

20.12.2015 19:11
Píduška

XXX.XXX.28.201

NO jasně taky jsem tak dopředu uvažovala. Ale když si vezmete že haflingeři jsou tvrdohlaví a A1/1 je zase moc živý... Tak to bych měla naslepo projíždět celou ČR křížem krážem za nějakým pohodářem tak to by se mi moc nevyplatilo. A to s tím trenérem máte samozřejmě pravdu

20.12.2015 19:34
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

No za mě asi lepší jezdit a skoušet než najdeš něco co v klidu uřídíš než ušetřit čas a peníze za cestování a pak mít koně co ti bude akorát pro zlost protože na něj jezdecky nemáš

20.12.2015 19:42
kallisto

XXX.XXX.135.38

Máme ve stáji aktuálně 10 plnokrevníků a jsou to absolutní pohodáři, všichni ježděni i malými dětmi, téměř všichni běhali dostihy.

Jak říkám, je to o konkrétním koni, ne o plemeni.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.12.2015 20:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jasom tiež jazdila do plňasoch a boli vyrovnanejší, než väčšina bežných teplokrvníkov na jazdenie. Ale, pokiaľ sa niekto musí na diskusii pýtať, že ake ho koňa si má kúpiť, nie je podľa mňa naroľko skúsený, aby si nejakého vôbec kupoval...
Preto si myslím, že by bolo fajn ešte nejaký čas počkať, pojazdiť, zistiť, čo vám vyhovuje, čo preferujete a naopak, čomu sa chcete vyhnúť. Za nejaký čas si vyberiete určite lepšie, budete vedieť viaco koňoch, o potenciálnych problémoch, zraneniach a nekúpite si mačku vo vreci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík