24e
XXX.XXX.181.155
Dobrý den, jsem opravdu už zoufala, začalo to asi tak 3 týdny zpět. Valach 5letý obsedlý ve 3 letech nikdy neměl takový problém, před půl rokem jsme se stěhovali ve sádu byl vždy poslední teď se v poslední době dostal do popředí. Začalo to tím že když se dojezdilo přestal pouštět udidlo, neotevřel prostě tlamu, když jo tak nachvilku a začal couvat do zadu a zvedat hlavu, zkusila jsem mu vyměnit udidlo na umělé aby ho to kdyžtak tak nebouchlo do zubu, zase to udělal, pak jsem chvilku nejezdila kvuli nemoci a potom to zas začal dělat a to už mi to ani nechtěl skoro vzít, tak tady před týdnem byl zubař a říkal že má zuby v pohodě, akorát uplně normálně zbrousil a řekl že nic tam nebylo, fyzio na zada tu taky byl a nic. No a stejně i po tomhle to furt dělal a ted už si to udidlo ani nechce odemě vzít, od pana trenera si ho vezme ale jako taky dělá ale jako vezme si ho, nevím jezdíme rozumně a to 3x nekdy 4x týdně tereny a jízdarny a lonže a když se na mě trener dival říkal že mám klidnou ruku nemáte nekdo zkušenosti?
24e
XXX.XXX.181.155
Dobře je pravda že mám trochu víc pozvolnější přístup, ale pokusím se to změnit a uvidíme.