Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2015 18:51

Chcem sa opýtať či sa niekto z vás stretol s koňským žiarlivcom alebo závislákom na človeku,
pre upresnenie mam kobylu hafling, ktorá okrem mňa odmieta akýkoľvek kontakt s iným človekom, jazdiť na nej možem iba ja, a keď je vo výbehu každého odo mňa odháňa - kopance, zuby,... Rada by som zistila či je takých koní viac

jajinek3

26.11.2015 19:40
jajinek3

XXX.XXX.53.162

Vy jste sef stada a je na vas aby jste kone usmernila kdyz se vam jeho chovani nelibi

pokud odhani lidi od vas nesmite ho to nechat delat, to je nezadouci a velmi nebezpecne vpodstate tady za vas kun prevzal vudcovskou roli a to je spatne

musite byt sef.

27.11.2015 12:12
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chcem sa opýtať či sa niekto z vás stretol s koňským žiarlivcom alebo závislákom na človeku,
pre upresnenie mam kobylu hafling, ktorá okrem mňa odmieta akýkoľvek kontakt s iným človekom, jazdiť na nej možem iba ja, a keď je vo výbehu každého odo mňa odháňa - kopance, zuby,... Rada by som zistila či je takých koní viac

Kůň je sám, nebo není?Vám to určo dělá dobře-komu by to nedělalo, když ho kůň takto miluje, jenže v tomhle případě je třeba rázně usměrnit chování.Je to nežádoucí a velmi nebezpečné pro všechny zúčastněné.Ona totiž přebírá vůdčí roli v tom případě, kdy odhání od tebe ostatní lidi.Může to skončit velmi špatně.Okamžitě bych to zarazila a rázně dala najevo, že je to krajně nevhodné.

27.11.2015 15:41

Ďakujem všetkým za vaše rady, a myslíte že môže byť problem v tom že ako malá zažila u bývalého majiteľa traumatickú skusenosť. Inak je to zlato chodí do domu Dobre vychádza s najbližšou mojou rodinou, ale neznámych ľudí rieši dosť tvrdo jediného cudzieho človeka ktorého k sebe pustila bol moj priatel, inak sa s ňou pracuje výborne učíme sa zo zeme, pod sedlom a v ťahu je 100% zverila by som jej svoj život.

Přidejte reakci

Přidat smajlík