Nabízím rekreační ježdění na valáškovi za příspěvek na ustájení

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

GE

2.10.2015 01:26
GE

XXX.XXX.21.240

Dobrý den, z důvodu nedostatku času nabízím rekreační ježdění na hodném 6-ti letém valáškovi ustájeném ve stáji Golem v Dolních Chabrech na Praze 8. Ježděn v anglickém stylu. Hledám spolehlivého a zkušeného jezdce. Zkušeného jezdce z důvodu, že se sama ještě učím a byla bych ráda, kdyby se našel někdo, kdo by ho zároveň přiježdoval.
Valach ma velký charakter, je to můj největší miláček. Hledám někoho, kdo miluje koně a kdo ho bude brát jako vlastního. Ve stáji možnost využití jízdárny, krytou halu a nádnerné vyjížďky do přírody.
Nabízím ježdění 3x týdně pevně, více dle domluvy za příspěvek na ustájení 3000kč. V případě zájmu pište prosím sms na cislo 773 661 320.

GE

2.10.2015 01:28
GE

XXX.XXX.21.240

Dobrý den, z důvodu nedostatku času nabízím rekreační ježdění na hodném 6-ti letém valáškovi ustájeném ve stáji Golem v Dolních Chabrech na Praze 8. Ježděn v anglickém stylu. Hledám spolehlivého a zkušeného jezdce. Zkušeného jezdce z důvodu, že se sama ještě učím a byla bych ráda, kdyby se našel někdo, kdo by ho zároveň přiježdoval.
Valach ma velký charakter, je to můj největší miláček. Hledám někoho, kdo miluje koně a kdo ho bude brát jako vlastního. Ve stáji možnost využití jízdárny, krytou halu a nádnerné vyjížďky do přírody.
Nabízím ježdění 3x týdně pevně, více dle domluvy za příspěvek na ustájení 3000kč. V případě zajmu mi prosím pište sms na cislo 773 661 320.

Přidejte reakci

Přidat smajlík