Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kajlie

1.10.2015 16:02
Kajlie

XXX.XXX.89.133

Dobrý den, slyšela jsem, že někdo používá obyčejný olej koni na hřívu. Prý je hříva po něm hustší a delší. Co je na tom pravdy? Příp. vaše zkušenosti? Děkuji.

2.10.2015 00:50
lenacia

XXX.XXX.205.245

Kajlie napsal(a):
Dobrý den, slyšela jsem, že někdo používá obyčejný olej koni na hřívu. Prý je hříva po něm hustší a delší. Co je na tom pravdy? Příp. vaše zkušenosti? Děkuji.

Nevím jak je to pouze s olejem, ale nedivila bych se. Známá má sice jen dlouhosdrsté psy, nicméně aby měli lesklou a kvalitní srst, používá směs oleje a žloutků z vajec, vlastně prakticky majonézu, která se používá i u lidí na zábal vlasů. Věřím, že taková přírodní kosmetika udělá stejnou funkci jako drahé značkové výrobky. Je ale třeba brát v úvahu i fakt, že je třeba všeobecná péče, on, koník co bude ustájený 24/7, asi nidky nebude mít dokonalou hřívu, jako koně, kterým se přímo pěstuje, zaplétá a vůbec se dbá aby nechodil mezi stádo, které moc rádo ožužlává hřívy druhých koní, nebo kde by se mohl drbat o dřevo a tím si vytrhávat žíně.

Isabela

3.10.2015 13:36
Isabela

XXX.XXX.107.212

Dobrý den, já s tím zkušenosti nemám. Každopádně vybírám nějaké nové přípravky a vcelku bych vyzkoušela tento: http://www.equiservis.cz/vybaveni-pro-kone/huebeli-stud-horse-care-silk-prostredek-na-hrivu-a-ocas.html?force_sid=1b63d92f8f3d1b899c1ca4ec49133fdd&listtype=search&searchparam=olej%20na%20h%C5%99%C3%ADvu. Máte s ním zkušenosti? Děkuji.

3.10.2015 14:17
aggitta

XXX.XXX.249.59

Hříva může být hustší a delší tím, že se nebude koňovi lámat. Ale pokud má geneticky dáno jen "nic moc" hřívu, tak nezhoustne, stejně jako lidské vlasy - někdo má husté, jiný ne, někomu narostou pod zadek, jinému jen na lopatky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík