Postřik proti mouchám na kone

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Džanina

25.9.2015 14:43
Džanina

XXX.XXX.140.117

Zdravím, scháním náký postřik na kone proti mouchám chůdák kobča mi trpí prosím poradtemi co proti tem potvorám já už nevím co na ně děkuji za odpovedi a rady.

25.9.2015 14:44
kallisto

XXX.XXX.157.94

Zadej si do vyhledávače "repelent" a vyjede ti asi tak milion diskusí. Pak můžeš číst až do Vánoc.

25.9.2015 15:07
sisi58

XXX.XXX.218.3

Jeden by řekl, že kůň, o kterém je řeč, byl celé muší období někde zavřený.

25.9.2015 15:21
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Džanina napsal(a):
Zdravím, scháním náký postřik na kone proti mouchám chůdák kobča mi trpí prosím poradtemi co proti tem potvorám já už nevím co na ně děkuji za odpovedi a rady.

Je to muchař?Já používám na holky když hodně otravoval hmyz lidský OFF a skvělé, stačí málo a mají klid obě kobyly.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.9.2015 08:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Moucha- jako opravdu moucha domácí? Jaký problém s nimi váš kůň má?

Nejprve je třeba si ujasnit, jaký hmyz mého koně asi obtěžuje/ muchnička, tiplík, bodalka, bzikavka, ovád, střeček, komár...prostě to malé, co létá, není všechno moucha./. Podle toho, kdy to létá/ráno a večer, za poledne, v hejnech, samotné, jak to vypadá.../.Proč mi to na koni vadí /jeho pohoda, zdravotní problém, přenos infekce.../

Pak se podívat na net na dotyčný druh hmyzu, co ho přitahuje a co odpuzuje. Podle toho volit-likvidaci líhnišť nebo mezičlánku, pasti, mechanickou ochranu, biocidy přírodní nebo chemii..

Mouchy domácí jsou ted za poledne na našich koních, ale vadí jim pouze v očích, ony taky ani nikam jinam nesměřují, co by měly ze sezení na zimní srst. Vyřešeno máme maskami. Do mrazíků je jen pár dnů, pak bude klid. V hlubokých přístřešcích s mírným prouděním vzduchu máme mucholapky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík