Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

basinka

19.6.2015 13:20
basinka

XXX.XXX.158.147

Dobrý den chtěla bych se zeptat kde seženu přihlášku na ZZVJ, jsem asi slepá ale na ČJF ji nemůžu najít. Našla jsem tam pouze garanta. Za odpovědi předem děkuji.

19.6.2015 17:06
kallisto

XXX.XXX.135.38

Z jake jsi oblasti?

basinka

19.6.2015 20:15
basinka

XXX.XXX.158.147

Východočeské.

22.6.2015 13:40
kallisto

XXX.XXX.157.94

Tak východočeská oblast nemá svůj formulář jako např. my na jižní moravě máme. Ale na stránkách oblasti najdeš toto:

Přihlášky přijímá sekretář oblasti, nejlépe e-mailem, popřípadě písemně poštou.
Administrativní poplatek za vykonání zkoušky je 500, -Kč, dále si pořádající klub může (a zpravidla stanovuje) poplatek za použití areálu. Výše poplatku je v pravomoci pořádajícího klubu (bývá v rozmezí 200, - - 300, -Kč). V případě malého počtu přihlášených (tj. nepokrytí nákladů na komisaře) budou náklady na komisaře rozpočítany a administrativní poplatek 500, -Kč bude odpovídajícím způsobem navýšen.

Přihlášky zasílejte na adresu kosar.jaroslav@tiscali.cz. Přihláška by měla obsahovat: jméno, příjmení, klub, který na ZZVJ vysílá, jméno a licenci garanta (písemné potvrzení garanta o připravenosti uchazeče odevzdáte při prezentaci v den zkoušky). Bez těchto náležitostí nebudou přihlášky přijímány.

http://www.vco-cjf.cz/tests/

Takže nic složitého.

basinka

23.6.2015 21:01
basinka

XXX.XXX.158.147

Děkuju :) mě právě někdo říkal že musí být přihláška na stránkách a já ji bohužel nenašla tak jsem se radši tady zeptala :) ještě jednou moc děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík