Dobrý den,
jsem na gymnáziu a už teď se dívám po nějakých vysokých školách. Koně mě baví, chtěla bych s nimi být většinu mého života, a tak jsem si našla školu v Praze se zaměřením na chov koní. Škola by mě bavila, ale říkám si, jestli si pak najdu slušně placenou práci s tímto zaměřením. A tak se vás ptám, kdo z vás tam studuje, jaké to tam je a kdo z vás už vystudoval, jaké jste našli uplatnění a jestli slušně placené (to mě zajímá nejvíce).
Ještě bych chtěla dodat, že bych si nechtěla udělat pouze bakaláře, ale i magistra, který na to navazuje, tak pokud někdo vystudoval i to... Každou zkušenost s touto školou si ráda přečtu :)
Děkuji :).
Já teda nestudovala, jen jsem se tam byla podívat na den otevřených dveří. Podle mě neuplatnitelné vzdělání (stejně jako moje kamarádka Bc. muzeoložka-taky asi nenajde práci v oboru).
Pokud nemáš známosti jak se dostat do prestižní stáje či do světa, nechala bych koně pouze v rovině hobby.
Když už koně ystuduj nějakého výživáře, nebo něco veterinárního, tam už jsou šance jiné myslím.