Líla1
XXX.XXX.233.153
Ahoj. Měla bych takový dotaz. Je mi 12 let a v klubu mi přidělili teplokrevného hřebečka který mě vůbec nechce poslouchat. Pořád na mě cení zuby, vzpíná se, slintá po mě, nechce chodit na vodítku... Prostě přede mnou nemá žádný respekt. Prosím pomozte mi. Už vážně nevím co s ním mám dělat.
Líla1
napsal(a):
Ahoj. Měla bych takový dotaz. Je mi 12 let a v klubu mi přidělili teplokrevného hřebečka který mě vůbec nechce poslouchat. Pořád na mě cení zuby, vzpíná se, slintá po mě, nechce chodit na vodítku... Prostě přede mnou nemá žádný respekt. Prosím pomozte mi. Už vážně nevím co s ním mám dělat.
Jestli je to jen trochu možné, tak z toho klubu odejdi než se tobě nebo někomu okolo stane nějaký úraz. V běžném klubu neděje, že by nezkušený člověk dostal mladého koně a starej se jak umíš. Vždy má mladého koně na starost zkušený člověk, který si ví rady a ostatní nezkušení čerpají z jeho práce a až později pod dohledem také pracují s mladými koňmi. Pokud z nějakého důvodu neodejdeš, tak se vždy ptej místních odpovědných lidí - trenéra, vedoucího oddílu apod.