Nejlepší skokové sedlo?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2015 19:15
anettka

XXX.XXX.108.64

Ahojte :) ,

Mám v plánu si pořídit skokové sedlo, bohužel nemám s žádnými skočkami zkušenost,
tak bych se ráda poradila tady s Vámi, které skokové sedlo je tak podle Vás nejlepší, jaké máte zkušenosti s různými typy sedel, které byste doporučili a které naopak ne, které vede k pěknému sedu a podrží lépe nad skokem atd..

Za každou informaci budu moc ráda

28.3.2015 08:40

XXX.XXX.245.248

Dobrý den, seděla jsem ve spoustu sedel, jako je syntetické daslo, star, alberto pffif, všechno to jsou na pořádnou práci šlupky, nedá se v tom kloudně pracovat. Skusila jsem i stuben, kvalitní ale mně také moc nesedělo, nohy mně to cpalo hodně odpředu. Chcilku jsem měla Prestige Hippos, nebylo spatně, ale je to asi nejstarší model a ne už moc měkké, ale za to kvalitní a koní dobře sedí. JInak momentálně mám Kentaur Naxos, a už asi nikdy nevyměním !

28.3.2015 09:01
axl

XXX.XXX.159.147

Dobry den, mela jsem KT Charon a nebyl spatny. Pak jsem vyzkousela Naxose a myslim, ze ten je lepsi, dobre drzi sed a citila jsem se v nem lip

28.3.2015 09:10
anettka

XXX.XXX.108.64

Děkuji Vám za info :).. a přesně, jak říkáte, momentálně mám sedlo pffif a na pořádnou práci to fakt není :), ale tak je to "za pár šupů", tak co by jsme chtěli

A můžu se zeptat, jak se Vám v tom skáče? teda pokud se téhle práci věnujete :).

29.3.2015 16:14

XXX.XXX.245.248

Mně se v něm skáče suprově ! mam 3 letého koníka a veškeré úskoky venku a zlobení je naprosto v klidu, krásně se v něm sedí smajlík a nad skokama super.

adula

4.2.2016 21:57
adula

XXX.XXX.199.234

Dobrý vecer muzu se zeptat jaky mate nazor na sedlo USG Square Jumper skokove sedlo

adula

4.2.2016 21:59
adula

XXX.XXX.199.234

Dobrý vecer muzu se zeptat jaky mate nazor na sedlo USG Square Jumper skokove sedlo

Přidejte reakci

Přidat smajlík