Ahojte :) ,
Mám v plánu si pořídit skokové sedlo, bohužel nemám s žádnými skočkami zkušenost,
tak bych se ráda poradila tady s Vámi, které skokové sedlo je tak podle Vás nejlepší, jaké máte zkušenosti s různými typy sedel, které byste doporučili a které naopak ne, které vede k pěknému sedu a podrží lépe nad skokem atd..
Za každou informaci budu moc ráda
XXX.XXX.245.248
Dobrý den, seděla jsem ve spoustu sedel, jako je syntetické daslo, star, alberto pffif, všechno to jsou na pořádnou práci šlupky, nedá se v tom kloudně pracovat. Skusila jsem i stuben, kvalitní ale mně také moc nesedělo, nohy mně to cpalo hodně odpředu. Chcilku jsem měla Prestige Hippos, nebylo spatně, ale je to asi nejstarší model a ne už moc měkké, ale za to kvalitní a koní dobře sedí. JInak momentálně mám Kentaur Naxos, a už asi nikdy nevyměním !
XXX.XXX.245.248
Mně se v něm skáče suprově ! mam 3 letého koníka a veškeré úskoky venku a zlobení je naprosto v klidu, krásně se v něm sedí
a nad skokama super.
adula
XXX.XXX.199.234
Dobrý vecer muzu se zeptat jaky mate nazor na sedlo USG Square Jumper skokove sedlo
adula
XXX.XXX.199.234
Dobrý vecer muzu se zeptat jaky mate nazor na sedlo USG Square Jumper skokove sedlo