lucka berancová
XXX.XXX.181.139
Jsou ještě někde jinde koňské trhy v Polsku než v Žorech.
lucka berancová
XXX.XXX.181.139
Děkuji moc víte jestě o někakém.
lucka berancová
XXX.XXX.181.139
My bysme chtěli v Polsku koupit chomou za rozumno cenu nemusí to být trch klidně nějaký obchod z konskými potřeby nejlépe za přechodem Náchod.
Na trzcích pořídíš vybavení levně, ale také si uvědom, že kvalita je ošemetná i když musím uznat, že to co jsme tam viděly se běžně prodává u nás, jen teda s dvakrát tak vysokou cenou. Příklad třeba poprsní postroj na velkého koně - tam cena 4200, - a kdybych měla opravdu zájem, tak dám cenu ještě hodně dolů, tady ten samý postroj je prodávaný za 12tis. Oproti tomu zas třeba chomouty mi byly vymlouvány, že z tama ne, že ty jsou blbě vycpané a jsou ze špatného materiálu, lámou se.
lucka berancová
XXX.XXX.181.139
My bysme chtěli v Polsku koupit chomou za rozumno cenu nemusí to být trch klidně nějaký obchod z konskými potřeby nejlépe za přechodem Náchod.
Asi máš pravdu, ale 4tis. nebo 12tis. je rozdíl a právě proto se dokážeš papálit i v České Republice.Za 12tis. si myslím že koupím postroj u nás od sedláře nebude moc zdobený, ale pracovní a tokový my bysme potřebovali.Takže jestli bys dokázala poradit v tom Posku byli bysme rádi.díky Lucka.
Já byla jen v Zebrizovicích, někde v jiné diskuzi o polských trzích (nevím název, ale bylo to dlouhé vlákno) jsem dávala odkaz přímo na fa v těch Zebrizovicích, která to tam provozuje. Nabízí služby ohledně trhů, prodeje, nákupu, dovoz, vývoz. Myslím tam měla i odkazy na jiná prodejní místa, tak si to zkus najít. Na stránkách mají i termíny konání trhů.
Jinak co jsem se tam bavila s polákama, tak trhy jsou pomalu v každé druhé dědině.