charlotte23
XXX.XXX.96.2
Sháním pastevní ustájení v okolí Mníšku pod Brdy pro poničku, poradíte? Mé požadavky jsou opravdu kladný a vstřícný přístup ke koním, travnaté pastviny a krmení min 1x denně. Veškeré požadavky jako hala, jízdárna oželím, jde mi hlavně o komfort pro koníka.
Moc děkuji.
Šipka
XXX.XXX.224.107
Dobrý den, máme koně na Stříbrné Lhotě, poničky 2 a 2 plnokrevné. Malá jízdárna, koně venku s přístřeškem, na léto louka. Tel.774 48 1602.
Katsumi
XXX.XXX.189.64
Když kolem projíždím, vždy vidím koně v Řitce na pastevku. :) Je to u té restaurace, nedaleko zastávky. Zkuste se poptat. :).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Řitku nedoporučuji. Pán má krapet zkreslené představy o fungování s koňmi.
Sice jiná věc, ale před pár lety jsem se tam ptala, zda by se u něj dalo jezdit (20letá praxe, licentovaný cvičitel, zkušenosti od závodních koní ze zahraničí). A on na to, že jasně, že bude rád. Prý budu jezdit mladé koně, co potřebuje udělat. Za 500 Kč. Ptám se: jako že mi za to budete platit? To není nutné. Prý ne, vy budete platit mě 500 Kč za hodinu ježdění. A já na to: aha, to je i s trenérem? Prý ne, za to, že budete jezdit na mých koních...
Tak jsem se probrala do reality a s pánem se rozloučila s velkými otazníky nad hlavou...
Shampoo
XXX.XXX.241.189
V žádném případě nedoporučuji bojov, pokud svého koně chcete nakrmeného a jezdíte víc než jednou týdně, zjistíte, že to fakt nejde.