Minichapsy-zapínání od shora dolů

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2015 14:25
kapička

XXX.XXX.216.88

Ahoj,
před rokem jsem si koupila Kentaur Livorno, parádní minichapsy, skvěle sedí, jenže jak je teď bahno, tak mi vždy nějaké zaschne dole v zipu, i když je vezmu hadicí, tak příště nejdou zapnout, buď do sebe zip ani nezasunu nebo se to zasekne po pár zapnutých zubech. Po každém ježdění se mi je rozhodně nechce celé odmáčet... Dřív jsem měla nejlevnější syntetické, které se sice hned vytáhly, ztratily barvu, na noze se začly přetáčet, ale jak se zip zapínal od shora dolů, tak to bahno nevadilo. Koukala jsem na netu a přišlo mi, že takto řešené zapínání se moc neobjevuje, vlastně jsem ho viděla akorát na Kentaur Martigny a nebo pak těch levných, co nic nevydrží. Nechce se mi kupovat 2. Tak drahé chapsy. Jsem rekre jezdec, takže parádu honit nepotřebuji, ale zase se mi nechce vracet k levné syntetice...
Nemáte někdo nějaká tip nebo zkušenosti?

9.1.2015 14:43
ifauna1

XXX.XXX.47.1

Já mám také od Kentaura, kožené, ta kůže je semišová. Mají pružnou vsadku a zapínají se shora dolů. Cena byla asi 1200 Kč. Kupovala jsem je v Equiservisu.

9.1.2015 15:25
kapička

XXX.XXX.216.88

Jejda, na tyhle irské Kentaury jsem úplně zapomněla a v nabídce eshopů je přehlédla . Moc děkuji

9.1.2015 19:54
ifauna1

XXX.XXX.47.1

Rádo se stalo. Jen pozor, aby nešrtily přes lýtko, já to mám jen tak tak, jsou trošku užší.

11.1.2015 09:07
horallka

XXX.XXX.195.188

Já mám Chapsy suchý zip hnědé-Jan Hauzr, už několik let.A spokojenost.Nosím je celoročně, do bláta, do sněhu i v nich poklízím

http://www.janhauzr.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=353&category_id=440&option=com_virtuemart&Itemid=2.

Isabela

21.8.2015 15:57
Isabela

XXX.XXX.107.212

Hezký den, líbí se mi třeba tyto minichapsy: http://www.heapco.cz/jezdecke-potreby/minichapsy-norton-mesh.html?listtype=search&searchparam=mini%20chapsy. Chtěla bych si je pořídit. Máte s nimi někdo zkušenosti? Moc děkuji!

21.8.2015 16:04
kapička

XXX.XXX.130.52

Podobné měkké jsem měla. Na noze nejsou skoro cítit ( takže ani trochy nezpevní nohu), ale na léto super. A hlavně jdou prát v pračce.

A jak jsem dopadla já? Koupila jsem v akci Kentaur Profi za 1000. A pak za odměnu za dokončení školy vysoké zimní kožené boty HKM taky v akci z 2500 na 1500 :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík