Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

4.5.2013 23:40

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 07:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.50

Majitel si svého koně ocenil. Jestli sežene kupce, tak pro něj dobře. Když ne, tak nejpíš půjde s cenou dolů. Ale nikde není napsáno, že tohle je moc nebo málo za určitého koně. Každý má právo si cenu nastavit, jak sám chce. Každý kůň má svého kupce a je na každém prodejci za kolik prodává a na každém kupci za kolik koupí :)

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 08:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113

no tenhle kůň byl v inzerci loni nebo dokonce předloni v podstatě stejné znění inzerátu, jen myslím ta cena byla nižší. Majitel musí sám přijít na to, že je to prostě CHLAĎAS a fakt si jej nikdo nekoupí do takových disciplín jaké on tam popisuje. Ono ty puntíky nejsou všechno.....
Ta cena je snad 50x přemrštěná jeho skutečné prodejní ceně

Ale je to úsměvné, já myslela že jsou naivní jen kupující

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 08:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.137

"přeježděn",tohle slovo nesnáším,snad přiježděn,když už!!
Prodávající píše,že jakožto čtyřletý umí naprosto všechno.Už to je dost nadsazené,i kdyby byl obsedán a zatahán od dvou let.A ty překroky ve cvalu,to bych chtěla vidětsmajlík
Koník je pěkný,uznávám a cenu si může prodejce nahodit jak uzná za vhodné.Otázkou je,jestli se za tuhle cenu najde kupec...

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 09:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.14

Na koníka jsem už víckrát koukala je moc krásný a na svůj věk umí dost věcí. Jde vidět ,že se mu majitelé věnujísmajlík Ale také jsem ho viděla minulý rok za nižší cenu.Každý si cenu může nasadit jak chce, ale moc nevěřím, že se za ni prodá. Na inzerátech je spousta levných koní a lidé v dnešní době nechtějí moc utrácet, tak si raději pořídí koníka za nízkou cenu.Ale člověk nikdy neví ,pokud na prodej nespěcháte ,tak se kupec možná najde.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 11:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.228.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
no tenhle kůň byl v inzerci loni nebo dokonce předloni v podstatě stejné znění inzerátu, jen myslím ta cena byla nižší. Majitel musí sám přijít na to, že je to prostě CHLAĎAS a fakt si jej nikdo nekoupí do takových disciplín jaké on tam popisuje. Ono ty puntíky nejsou všechno.....

50x přemrštěná? Tím chcete říct, že reálná cena toho koně je něco přes 3 tis. Kč? To snad ne. To by majitel dostal víc, kdyby ho prodal na maso. Každopádně, nikdo vás nenutí koně kupovat a majitel za tuhle částku buď prodá, nebo ne. Pokud neprodá, koně si buď nechá, nebo půjde s cenou dolů. To je zákon trhu. Ale pranýřovat tady majitele za to, že si dovolil svého koně ocenit na víc, než se zrovna vám zdá vhodné, to snad nemyslíte vážně.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 11:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.202

hmm...faaakt borec
dela drezurni prvky,ke kterym se bezny drezurni kun propracuje priblizne v 7 letech,pod odbornym vedenim...asi jsou to vsichni babraci.
drezurni veliciny celeho sveta by se meli prijet podivat na 4 leteho chladase do cech...a neco se priucit..

jak se to vezme,spousta koni toto dokaze..vzruseny vysteresovany konik vam take bude piafovat a pasazovat..jde jen o to,zdali to tento umi i na povel jezdce,nebo se tak prezentuje ze vzruseni...
ze skace zl--tedy 110cm bez chyb,to by tedy strcil do kapsy i kdektereho parkuraka se super puvodem.
a prirozeny slaiding stop ve vybehu..to snad cas od casu udela kazdy kun ve vybehu,kdyz se rozparadi a najednu se pred nim objevi paska..

nicmene konik je to Pekny.

jen se divim,ze jeste majitelka nenapsala,ze vyhral nekolik dostihu-rovinovych i prekazkovych,a nekolik enduranci na 40 a 120 km.
pak zu bychom meli kone vhodneho do zapisu v guines.

i kdyby toto vsechno zazracne umel,s drezurnimi konmi se tyto prvky schvalne zarazuji az v pozdejsim veku,protoze jsou velmi narocne na pohybovy aparat kone a jejich provadeni v prilis nizkem veku,ohrozuje zdravotni stav kone-kluby,slachy a mezikostni svaly.
pri piruetach,piafach trpi predevsim zadni nohy konika.
proto se s takovymi cviky zacina az je kun uplne vyspely a ukoncil rust.

takze si za 160 000 muzete koupit konika,ktery,pokud je pravda,co majitelka pise,ma zadelano na pekne zdravotni problemy ve vyssim veku.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 11:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.202

chapu to dobre,to jako toto vsechno JAKO UMEL UZ DVOULETY???
kdyz pisete stejne zneni inzeratu,predloni a kun je dnes 4 lety???

PEKNE,A KDY SE TO ZACAL UCIT?
asi zu v tatinkove pytliku,jinak by to do tech 2 let ani vsechno nestihl...smajlík

ale jinak,je to samozrejme kazdeho vec,nac si sveho kone ceni,at je to 10 000
nebo 500 000...
to je vec prodavajiciho a kupujiciho
mne nezarazi ta cena,ale to,co udajne ten udajne 4 lety kun umi
jinak,chladasi jsou ucenlivi a na barokni jezdeni i vhodni,ale pochybuji,ze 4 lety kun toto vsechno muze zvladat.

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 14:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.4

mě jako kupujícího hřebce za tuto cenu, by tedy zajímal alespoň původ, když už je to hřebec a takhle šikovnejsmajlík mám noričku a ta taky když chce a trávu, dokáže přeskočit 130cm plot... asi si jí budu muset nacenitsmajlík

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 15:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.122

Já bych za něj dala polovinu, ale více už ne.
Třeba chce majitel jen otestovat opravdový zájem - pokud o něj bude někdo opravdu stát, možná si o slevu zavolá.

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 18:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.1

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/24143696/Koupim-valacha.php
Tohle mi taky přijde zajímavé, z druhé strany :). Myslíte, že koupí?

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 19:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113

ano koupí

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.81

A co tohle:
koupím koňe 0-6000 kč fríský kůň nejlíp klisnička trochu obježděná ...kdyby jste chtěli darovat frísku klidně příjmu bylo by to pro mě lepší prosila bych i s dopravou děkuji

že bych jí k tomu koni dala ještě zdarma třeba drezurní sedlo Prestige? smajlík

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 19:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.6

Ale tak takových koní je... myslím, že to nebude takový problém... dnes se dají sehnat koně opravdu levně

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 19:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.6

Ale tak takových koní je... myslím, že to nebude takový problém... dnes se dají sehnat koně opravdu levně

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 19:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.202

A co tohle:
koupím koňe 0-6000 kč fríský kůň nejlíp klisnička trochu obježděná ...kdyby jste chtěli darovat frísku klidně příjmu bylo by to pro mě lepší prosila bych i s dopravou děkuji

že bych jí k tomu koni dala ještě zdarma třeba drezurní sedlo Prestige? smajlík

jasne a jeste krmeni na 3 roky dopredu,aby nahodou nestradala...

Neregistrovaný uživatel

6.5.2013 20:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.250

My jsme koupili :D takže koupit se dá, ale prodat hřebce norika do parkurů za 160 asi těžko :D

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 01:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.138

mě jako kupujícího hřebce za tuto cenu, by tedy zajímal alespoň původ, když už je to hřebec a takhle šikovnejsmajlík mám noričku a ta taky když chce a trávu, dokáže přeskočit 130cm plot... asi si jí budu muset nacenitsmajlík

Jmenuje se Pam Gan, původ zde: http://dev.aschk.cz/pk/kun/210760
Je v inzerci poněkolikáté, nejdříve bez hřívy tuším jako dvouletek (otec je muchař). Pak několikrát prodáván už od dalších majitelů jako kůň do drezury - naposledy vloni za 100 tisíc. Jak vidno, někde se u neprodaných koní neslevuje, naopak cena roste... dávala bych při koupi hlavně pozor, jestli je OK přes potíže s hmyzem, ikdyž silně pochybuju, že ho někdo za tu cenu koupí...

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 08:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.137

Koupí.Ale zaručeně to bude možná tak akorát valach.
Ostatní požadované vlastnosti, včetně zdraví a věku ,nebudou úplně na sto procent.
Normální prodejce si takového koně rozhodně cení na víc,protože než koně udělal takhle ideálního, stálo ho to minimálně práci a čas!!

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 10:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.53

Jmenuje se Pam Gan, původ zde: http://dev.aschk.cz/pk/kun/210760
Je v inzerci poněkolikáté, nejdříve bez hřívy tuším jako dvouletek (otec je muchař). Pak několikrát prodáván už od dalších majitelů jako kůň do drezury - naposledy vloni za 100 tisíc. Jak vidno, někde se u neprodaných koní neslevuje, naopak cena roste... dávala bych při koupi hlavně pozor, jestli je OK přes potíže s hmyzem, ikdyž silně pochybuju, že ho někdo za tu cenu koupí...

Měli by k tomu inzerátu dodat video.smajlík
Jednoho drezůrního norika znám, jmenuje se Nemo, ale ten byl připravován v perfektních podmínkách velmi dobrou drezůrní jezdkyní a nyní je ježděn v podstatě na profi úrovni.
A na to tento koník podle fotek nevypadá.smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 10:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.202

Měli by k tomu inzerátu dodat video.smajlík
Jednoho drezůrního norika znám, jmenuje se Nemo, ale ten byl připravován v perfektních podmínkách velmi dobrou drezůrní jezdkyní a nyní je ježděn v podstatě na profi úrovni.
A na to tento koník podle fotek nevypadá.smajlík

norici jsou velmi ucenlivi,a samozrejme jsou schopni se toto vsecko naucit,ale V ZADNEM PRIPADE NE V JEHO VEKU...ve 4 letech nemuze toto vsecko ovladat.

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 10:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.20

To máte pravdu také jsem ho tam viděla za 100 000kč. Cena stoupla neuvěřitelně nahoru.Sice umí dost cviků, ale podle mě je za tuto cenu neprodejný. V dnešní době šla poptávka po koních hodně dolů a také ceny jsou velmi nízké. Každý si raději koupí levného zdravého koně na ježdění za nízkou cenu. A pokud se mu hodně věnují, tak veškeré cviky ovládat může.Určitě by to nebylo psané v inzerátu kdyby to neuměl. Norici sice mají klouby silné, ale i tak musí trpět dosti.

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 11:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.202

pokladam za nemozne,pokud byl kun zu loni,nebo dokonce predloni inzerovan a byly tam uvedeny tyto prvky vysoke drezury,jako ze je zu ovladal...nemohu tomu verit,jelikoz to by je musel ovladat uz ve 2 letech.

jinak je take umet a umet.

jak na te fotce-prudce zastavi a podjedou mu zadni nohy,a uz podle nich umi sleiding stop,tak si myslim,ze podobne to bude i s piafou,poleka se,zacne frcet a piafovat a uz umi puiafu...nebo pasaz...
jak rikam-je umet a umet.
zda tyto cviky provede presne a kdykoli na zaklade pobidek,nebo jen nekde v ohrade,nebo nahodou pod sedlem.

proc tam take neni jedina fotka konika pod sedlem?
spis bych to videl,ze si nekdo dela legraci....

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 12:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.6

pokladam za nemozne,pokud byl kun zu loni,nebo dokonce predloni inzerovan a byly tam uvedeny tyto prvky vysoke drezury,jako ze je zu ovladal...nemohu tomu verit,jelikoz to by je musel ovladat uz ve 2 letech.

jak na te fotce-prudce zastavi a podjedou mu zadni nohy,a uz podle nich umi sleiding stop,tak si myslim,ze podobne to bude i s piafou,poleka se,zacne frcet a piafovat a uz umi puiafu...nebo pasaz...
zda tyto cviky provede presne a kdykoli na zaklade pobidek,nebo jen nekde v ohrade,nebo nahodou pod sedlem.

smajlík
Můj čtyřletej taky předvádí sleding stop a piafy v ohradě... a to byste tomu nevěřily, je to drezůrák jak vyšitej... Asi bych si ho taky měl nacenit, onde dneška mám koně za 160 000...smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.138

Ano, co je to za inzerát na tak dokonalého koně bez jediné fotky pod sedlem. Jen jak lítá ve výběhu a ještě fotky z dálky... kořen ocasu a hříva by mě zajímaly celkem zblízka ;-)
Stačí trochu mokro, pro hřebce jen tušená kobyla v dálce a předvede ve výběhu všechny možné prvky vysoké školy :-D
... podle toho, co dokáže předvádět náš hřebec ve výběhu, na to mu stačí vidět daňky v poli ;-)

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 16:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.202

Ano, co je to za inzerát na tak dokonalého koně bez jediné fotky pod sedlem. Jen jak lítá ve výběhu a ještě fotky z dálky... kořen ocasu a hříva by mě zajímaly celkem zblízka ;-)
Stačí trochu mokro, pro hřebce jen tušená kobyla v dálce a předvede ve výběhu všechny možné prvky vysoké školy :-D
... podle toho, co dokáže předvádět náš hřebec ve výběhu, na to mu stačí vidět daňky v poli ;-)

no vidite,doufam ze si vaseho hrebce radne cennite,mate vzacne zvire,ktere zvlada vysokou drzuru..nazveme to drezura ve volnosti....kraasa..

Neregistrovaný uživatel

7.5.2013 19:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.138

no vidite,doufam ze si vaseho hrebce radne cennite,mate vzacne zvire,ktere zvlada vysokou drzuru..nazveme to drezura ve volnosti....kraasa..

Cením, je to plemeník ( není na prodej), ale zrovna tomuto hřebčímu předvádění se žádnou váhu ve vztahu k ceně nepřikládám smajlík.

Neregistrovaný uživatel

9.5.2013 15:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.28.108

Když byl prodávám ještě jako 2 letý. Tak opravdu vypadal jak typický muchař. Sedřená hříva i ocas. Prý to ale muchama nebylo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík