Prodej vajíček Samia cynthia

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.4.2017 20:09

Nemáte někdo na prodej vajíčka Samia cynthia nebo je mít nebudete ? Kdyby jste měli prosím napište mi na email kristyna.kubickova01@gmail.com nebo mi napište v diskuzi.

A přidejte sem co kdo chová ať je to tu veselejší.

17.4.2017 20:56
tomvoj

XXX.XXX.164.133

Co tak zkusit inzerát přímo na iFauna
https://www.ifauna.cz/bezobratli/inzerce/r/detail/2964650/samia-cynthia/
jinak tento druh se množí velmi snadno a pokud si počkáte tak se určitě objeví odchovy...

17.4.2017 21:45

S pánem už jsem domluvená. Chtěla jsem si obstarat i vajíčka od jiných chovatelů ať pak mám nepříbuzné páry (jestli se mi podaří je úspěšně odchoval) a potřebovala bych ty jiná vajíčka někdy teď aby se mi pak líhnuli motýlů zhruba ve stejnou dobu a nemusela bych dělat dipauzu.

17.4.2017 22:03
tomvoj

XXX.XXX.164.133

U tohoto druhu si myslím, že nějakou nepříbuznost nemusíte řešit, zvlášť pokud je to materiál z přírody jak je uvedeno v inzerátu. V další generaci vám bude stačit snůška od jedné nebo dvou samic a nebudete vědět co s housenkama.

18.4.2017 07:10

Tak děkuji za radu.
Nikde jsem právě nemohla najít jak je to s tím pářením příbuzných motýlů. V jedné diskuzi, ale pán psal že by se příbuzní pářit neměli. Tak jsem ten chov nechtěla kazit. Přece jenom je lepší mít dva nepříbuzné chovy a množit je mezi sebou ne ?

20.4.2017 09:57
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.185.8

Každopádně je pokud ta moznost je mit nepribuzne jedince, kdyz si jeste chvilku počkáte inzerce bude pomerne plna tohoto druhu a budou se dat sehnat i vajíčka 50ks za 100kc.

20.4.2017 13:28

Tak moc děkuji, doufala jsem že se dostanu v neděli na tu burzu do Brna, ale zatím to vidím bledě . Tak snad se brzo oběví nějaký inzerát.

20.4.2017 17:48

Dobré už to tak bledě nevypadá

Přidejte reakci

Přidat smajlík