Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

voko

4.8.2016 21:18
voko

XXX.XXX.85.10

Zdravím všechny příznivce travní drobotiny, dnes nechci nic identifikovat, ale naopak podělit se o hezký zážitek, který mně zpříjemnil sekání trávy na zahradě v Ratíškovicích. Málem jsem ji sice při práci přehlédl, ale "skočila" mi na křovinořez . Ještě, že jsem měl u sebe mobil a mohl ji tak zvěčnit. Přeji hezký zbytek dne.

Voko.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.8.2016 21:40

paráda.

5.8.2016 08:22

voko napsal(a):
Zdravím všechny příznivce travní drobotiny, dnes nechci nic identifikovat, ale naopak podělit se o hezký zážitek, který mně zpříjemnil sekání trávy na zahradě v Ratíškovicích. Málem jsem ji sice při práci přehlédl, ale "skočila" mi na křovinořez . Ještě, že jsem měl u sebe mobil a mohl ji tak zvěčnit. Přeji hezký zbytek dne.

Voko.

Super

voko

16.8.2016 08:35
voko

XXX.XXX.85.10

A včera další - mám na ně letos asi nějaké štěstí. Pro změnu zase hnědá (nevíte někdo, proč jsou některé zelené a některé do hněda ?).

7.9.2016 12:26
J.Ch. - Animals House

XXX.XXX.113.170

voko napsal(a):
A včera další - mám na ně letos asi nějaké štěstí. Pro změnu zase hnědá (nevíte někdo, proč jsou některé zelené a některé do hněda ?).

Ovlivněno je to prostředím kde žijí, někdy se i uvádí vlhkostí...

voko

27.5.2017 00:17
voko

XXX.XXX.87.4

Zdravím. Vloni mi dělala "kamarádku" kudlanka, dnes jsem měl při sekání trávy společnost zrovna dvou asi největších broučích predátorů u nás - střevlíky fialové (teda aspoň myslím, že to byli střevlíci fialoví). Měli tak 4 cm, byli pod zvaleným dřevěným sloupkem a měli se docela k světu, tak jsem měl co dělat, abych je vyfotil (teda jednoho z nich, druhý mě utekl ).

Přidejte reakci

Přidat smajlík