voko
XXX.XXX.85.10
Zdravím všechny příznivce travní drobotiny, dnes nechci nic identifikovat, ale naopak podělit se o hezký zážitek, který mně zpříjemnil sekání trávy na zahradě v Ratíškovicích. Málem jsem ji sice při práci přehlédl, ale "skočila" mi na křovinořez . Ještě, že jsem měl u sebe mobil a mohl ji tak zvěčnit. Přeji hezký zbytek dne.
Voko.
Uživatel s deaktivovaným účtem
paráda.
Uživatel s deaktivovaným účtem
voko
napsal(a):
Zdravím všechny příznivce travní drobotiny, dnes nechci nic identifikovat, ale naopak podělit se o hezký zážitek, který mně zpříjemnil sekání trávy na zahradě v Ratíškovicích. Málem jsem ji sice při práci přehlédl, ale "skočila" mi na křovinořez . Ještě, že jsem měl u sebe mobil a mohl ji tak zvěčnit. Přeji hezký zbytek dne.
Voko.
Super
voko
XXX.XXX.85.10
A včera další - mám na ně letos asi nějaké štěstí. Pro změnu zase hnědá (nevíte někdo, proč jsou některé zelené a některé do hněda ?).
voko
XXX.XXX.87.4
Zdravím. Vloni mi dělala "kamarádku" kudlanka, dnes jsem měl při sekání trávy společnost zrovna dvou asi největších broučích predátorů u nás - střevlíky fialové (teda aspoň myslím, že to byli střevlíci fialoví). Měli tak 4 cm, byli pod zvaleným dřevěným sloupkem a měli se docela k světu, tak jsem měl co dělat, abych je vyfotil (teda jednoho z nich, druhý mě utekl ).